Nové album Kylie Minogue se bude jmenovat "Golden" a bude to country-pop

16.01.2018 13:46 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Už na začátku ledna jsme vás informovali, že australská popová diva Kylie Minogue vstoupí do roku 2018 s novým albem. Své fanoušky nakonec ani nenapínala příliš dlouho - nyní odtajnila, že novinka ponese název "Golden". První singl "Dancing" bude k poslechu 19. ledna.

Píseň už ale mezitím unikla na internet. Kdo ji slyšel, ten potvrdí, že je v ní patrná inspirace country hudbou. Zdá se tedy, že brzy padesátiletá zpěvačka půjde ve stopách kolegyň Lady Gaga nebo Miley Cyrus, které takto zvukově překvapily na svých zatím posledních albech. Připouští to i sama Kylie. Říká totiž, že bude znít jako "Dolly Parton na tanečním parketu". Fanoušci se prý ale nemají čeho bát, i tak na ně čeká typická "Kylie deska".

Níže se můžete podívat na krátkou videoupoutávku, kterou Minogue sdílela na Facebooku. Datum vydání alba zatím není známo. Pro rodačku z Melbourne to bude už čtrnáctá řadovka, ta předchozí oslavovala vánoční svátky. Pod názvem "Kylie Christmas" vyšla v roce 2015 a o rok později následovala její reedice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY