Camila Cabello překonala rekord iTunes, s debutovou deskou ovládla téměř sto zemí

16.01.2018 10:12 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Byť má Camila Cabello v zádech úspěch hitu "Havana", asi málokdo by si vsadil, že s debutovým albem "Camila" dokáže lámat rekordy. Přestože nahrávka vyšla teprve 12. ledna, jeden historický zápis už s ní zpěvačka na kontě má - hned v devadesáti devíti zemích světa zamířila na vrchol iTunes hitparády. Informaci potvrdil magazín NME a další světová média.

Teprve dvacetiletá Cabello je tedy na cestě stát se globální popovou superhvězdou. Ještě před třinácti měsíci byla přitom jen jednou z pěti členek dívčí skupiny Fifth Harmony. Z té však dobrovolně odešla a vydala se na sólovou dráhu. V uplynulých dnech interpretka prozradila, co jí k tomuto rozhodnutí vedlo. Přečíst si o tom můžete tady.

Paradoxem ovšem je, že i přes výše zmíněný komerční úspěch nemusí rodačka z Havany vyhrát oficiální albové hitparády na dvou nejsledovanějších trzích - v USA a Velké Británii. První odhady naznačují, že Cabello bude v obou zemích debutovat na druhém místě za soundtrackem "The Greatest Showman". V Americe podle všeho součet prodaných kopií a bodů za streamování v prvním týdnu nepřesáhne sto tisíc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY