Céline Dion přepadla během koncertu opilá fanynka

14.01.2018 10:10 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Céline Dion musí na pódiu řešit nejen to, jak zní její hlas a jak to hraje doprovodné kapele. Při nedávném vystoupení v Las Vegas se musela vypořádat s opilou divačkou. Dokázala to s grácií sobě vlastní a ještě bez pomoci ochranky a organizátorů, které požádala, aby ji nechali incident vyřešit samotnou.

Video jednoho z přihlížejících se stalo virálním hitem a posbíralo statisíce zhlédnutí. Divačka vystoupila na pódium a svěřila se zpěvačce, že její syn podstoupil transplantaci kostní dřeně. Chtěla proto všechny v hledišti poprosit, aby se stali dárci kostní dřeně. Potud by bylo vše ještě v relativním pořádku, žena však byla evidentně opilá a navíc se na samotnou Dion vrhla a snažila se ji obejmout nohou a napodobit sexuální pohyby.

Céline Dion k ní přesto byla velmi milá a poprosila ochranku, aby ženu na pódiu nechala a byla jí nadále nablízku. "Víš co? My dvě máme něco společného. Máme děti, které milujeme a za které budeme bojovat. A nosíme zlato, to je znamení," poznamenala Dion na margo oblečení obou žen. Podařilo se jí fanynku uklidnit a odvést na kraj pódia, kde se jí chopila ochranka. Po malinko teatrálnější vložce pak vpálila do publika: "Někteří lidé to mají těžké a potřebují se vypovídat. Chci vám všem poděkovat, protože jsme této paní dali možnost asi pět minut mluvit. Myslím, že to bylo důležité, a děkuji vám za trpělivost."

Nakonec fanouškům vysvětlila, že přece jenom není možné, aby se s ní takhle potkal každý. To by se totiž Elton John, který měl vystoupení na stejném místě druhý den, svého koncertu asi nedočkal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY