Dua Lipa svádí v "IDGAF" vnitřní souboj

14.01.2018 13:58 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Dua Lipa patřila loni se svým eponymním debutovým albem k tomu lepšímu, co popová scéna nabídla. Nedivme se proto, že svou prvotinu nadále singlově připomíná. "IDGAF", neboli nezkráceně "I Don't Give A Fuck", má pořadové číslo sedm a prý se jedná o singl poslední. Jestli mluví dvaadvacetiletá Britka pravdu, pak je to zdařilé završení jedné éry.

Vizuálně vsadila zpěvačka s albánskými kořeny spolu s režisérem Henrym Scholfieldem na jednoduchý, avšak sdělný koncept. Její modrá a červená alterega reprezentují vnitřní souboj. "Video je o našich silnějších a slabších stránkách bojujících mezi sebou, abyste si mohli uvědomit, že láska k sobě samému je to, co vám pomůže překonat všechnu negativitu, která vám přijde do cesty," vysvětluje. Myšlenka sympatická, zpracování výstižné.

A samotná písnička? Dua Lipa nás znovu dostane svou přímočarostí i charismatickým hlasovým projevem. Přestože její pop vlastně nepřichází se žádnými novotami, zní uvěřitelně a svěže, což je na dnešním přesyceném trhu velkou výhodou. Za další přednost považujme hitový popěvek v refrénu. Mimochodem, taky vám hlas Lipy tak strašně připomíná Pink?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY