V porotě nové SuperStar zasednou Habera, Cristovao, Ruppert a Knechtová

12.01.2018 13:52 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Jestli se vám už zajídá show "Tvoje tvář má známý hlas", vězte, že letos ji na obrazovkách TV Nova vystřídá SuperStar. Světoznámá talentová soutěž bude tentokrát v aktualizovaném názvu postrádat ona slůvka Česko Slovenská a do poroty znovu zasednou čtyři lidé, spravedlivě rozděleni po dvojicích z obou zúčastněných států.

Ten slovenský bude nově zastupovat Katarína Knechtová, známá ze skupin IMT Smile a Peha, která už několik let působí na sólové dráze. "Nechci lidem ubližovat, ale naopak chci, aby se o sobě něco nového dozvěděli a třeba se podívali na svoje zpívání z trochu jiného úhlu," prohlásila.

Kolegou jí bude naopak ostřílený porotce a obávaný kat Pavol Habera. "SuperStar je matkou všech talentových soutěží a já jsem rád, že jsem od samého začátku její součástí. Tato soutěž má totiž smysl a velmi mě baví," vysvětlil Habera důvod, proč opět usedne v porotě.

Českou stranu budou zastupovat dva nováčci - Ben Cristovao, který z jednoho ročníku SuperStar vzešel, a Matěj Ruppert ze skupiny Monkey Business. "Je to obrovská zodpovědnost, protože můžete hodně ovlivnit, jak se bude dál vyvíjet něčí život," řekl Cristovao.

Nový ročník SuperStar začne na televizních obrazovkách TV Nova a Markíza za několik týdnů.

e>


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY