Sophie Ellis-Bextor dá svým největším hitům orchestrální podobu

01.04.2018 17:18 - Jaromír Koc | foto: BMG Rights Management

I když se to možná nezdá, britská zpěvačka Sophie Ellis-Bextor se v hudební branži pohybuje již přes dvacet let. Svůj sólový debut vydala v roce 2001 a doposud má ve své diskografii šest řadových alb. Přišel proto čas rekapitulovat. I když trošku netradičně.

Zatímco většina interpretů prostě jen všechny úspěšné songy shromáždí na jeden disk, Sophie šla dál a písním dala zcela novou tvář. Všechny byly natočeny znovu, a to za doprovodu symfonického orchestru ve vyhlášených londýnských studiích Rak. Tam vznikly nové verze hitů jako "Murder On The Dancefloor", "Catch You", "Groovejet" nebo "Heartbreak". O produkci nahrávky se postaral britský zpěvák a skladatel Ed Harcourt, s nímž zpěvačka poslední léta pravidelně spolupracuje.

Kolekce těch největších hitů Sophie Ellis Bextor se bude jmenovat "The Song Diaries" a měla by vyjít na přelomu dubna a května. Pokud patříte mezi fanoušky osmatřicetileté zpěvačky, můžete si album již nyní předobjednat. K mání bude na CD, dvou vinylech, ale například i v luxusním boxu. Všechny formáty a speciální balíčky včetně vlastnoručně podepsaných verzí najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY