Verona hlásí výměnu zpěvačky: Markétu Jakšlovou střídá Veronika Stýblová

08.01.2018 14:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Taneční duo Verona, které bylo na vrcholu popularity na začátku milénia, oznámilo překvapivou personální změnu. Zpěvačka Markéta Jakšlová projekt po šestnácti letech opouští, aby se mohla naplno věnovat své rodině, zejména ročnímu synovi. Producent Peter Fider bude nově pokračovat s Veronikou Stýblovou.

"Veronika Stýblová nejenže skvěle zpívá, ale je taky úžasnej člověk s velkým srdcem a kopou pozitivní energie. Věřím, že s Verčou uděláme ještě kopec hitů, které vám zpříjemní nějaké chvilky ve vašich životech," vzkázal Fider na Facebooku. Zároveň slíbil, že již během ledna představí se svou novou kolegyní singl "Complicated". Krátkou ukázku si můžete pustit zde.

Zatím poslední album "Meziprostor" Verona vydala v roce 2014, od té doby se soustředí spíš na jednotlivé singly. Veronika Stýblová se české veřejnosti poprvé výrazněji představila před pěti lety, kdy patřila k favoritům SuperStar. Porotci oceňovali její po technické stránce výborný zpěv i výrazný hlas. Nakonec obsadila páté místo. Jak jí to zpívalo, si připomeňte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY