Justin Timberlake představil tracklist alba "Man Of The Woods". Zazpívají si na něm Alicia Keys a Chris Stapleton

07.01.2018 18:19 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Uplynulý týden byl pro fanoušky Justina Timberlakea opravdu nabitý. Nejprve se dozvěděli, že jejich oblíbenec vydá 2. února nové řadové album "Man Of The Woods", krátce nato si mohli poslechnout první singl "Filthy", a to i s videoklipem. Nyní už je znám také kompletní tracklist novinky.

Timberlake na ni připravil šestnáct skladeb. Nejvíc z nich složil v triu s Pharrellem Williamsem a Chadem Hugem, ruku k dílu ale přiložili i Timbaland, Alicia Keys nebo Chris Stapleton. Právě poslední dva jmenovaní si na desce také zazpívají. Co se týče producentů, vedle Timbalanda můžeme ve výčtu kreditů u jednotlivých songů nejčastěji sledovat jména jako Danja nebo The Neptunes.

Album "Man Of The Woods" slibuje kombinaci tradičního rockového zvuku s moderními směry současné hudby. Zpěvák se prý při jeho vzniku inspiroval svým synem, manželkou i vlastním osobním rozvojem.

Tracklist vypadá takto: Filthy, Midnight Summer Jam, Sauce, Man Of The Woods, Higher, Higher, Wave, Supplies, Morning Light (feat. Alicia Keys), Say Something (feat. Chris Stapleton), Hers (Interlude), Flannel, Montana, Breeze Off The Pond, Livin' Off The Land, The Hard Stuff, Young Man.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY