Kylie Minogue vstoupí do roku 2018 s novým albem a filmem

09.01.2018 13:53 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Popová stálice Kylie Minogue, nechala své fanoušky na novou hudbu čekat jeden dlouhý rok. Po vydání speciální edice jejího vánočního alba se zavřela do několika studií ve světě a začala tvořit. Zpěvačka totiž podepsala novou nahrávací smlouvu se společností BMG, která má pod palcem například Nickelback, Christinu Aguileru, Justina Timberlakea nebo Britney Spears. Podle slov studia nás čeká velkolepé popové album s klasickým Kylie zvukem. Zpěvačka k tomu dodává, že nový materiál bude super pozitivní a inspirativní.

První singl nás čeká již tento měsíc a bude se jednat o taneční skladbu s vibracemi jejího megahitu "Spinning Around". Producentsky se na novince podílel britský DJ Sigala. Další zdroje uvádějí, že na kolekci budou i taneční kousky s prvky country. Dříve avizované osobní zpovědi po rozchodu se snoubencem Joshuou Sashem se do novinky tedy nakonec moc neotisknou.

Kylie rovněž v lednu uvede do kin australskou komedii "Swinging Safari" (trailer níže), kde si zahraje po boku Guye Pearceho, který celý snímek i režíroval. Vše nasvědčuje tomu, že právě začínající rok bude opět patřit této droboučké krásce, Kylie ostatně přislíbila i nové světové turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY