Phil Campbell and The Bastard Sons nás v novém klipu vítají v pekle

06.01.2018 15:43 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Vydání plnohodnotné debutové desky "Age of Absurdity" kapely kytaristy Motörhead Phila Campbella se nezadržitelně blíží. Skupina jej naplánovala už na 26. ledna. A aby fanouškům čekání co nejvíce ukrátili, vypustili Phil Campbell And The Bastard Sons videoklip k písni "Welcome To Hell".

Skladba je typickým přímočarým rockovým vypalovákem s nekompromisním tahem na branku, který každopádně neurazí, byť ani nenadchne. Campbell tvrdý rock'n'roll umí, ostatně pár desetiletí jen profesionálně brousil v právě v triu s předloni zesnulým Lemmym. Samotný klip se soustředí na kapelu hrající za jakousi mříží a Campbella, který napřed musí vstát z rakve, aby se ujal svého postu kytaristy.

Jedenácti-, respektive dvanáctiskladbové (pouze v CD variantě) album vyjde na značce Nuclear Blast Records a najdeme na něm následující skladby: Ringleader, Freak Show, Skin And Bones, Gypsy Kiss, Welcome To Hell, Dark Days, Dropping The Needle, Step Into The Fire, Get On Your Knees, High Rule, Into The Dark, Silver Machine (CD only).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY