Judas Priest vydají v březnu nové album "Firepower"

06.01.2018 18:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Metaloví fanoušci se po čtyřech letech dočkají nové řadové desky Judas Priest. Album "Firepower" vyjde 9. března a nabídne celkem čtrnáct skladeb. Naživo ho Rob Halford a spol. představí i českým fanouškům, 12. června totiž vystoupí v plzeňské Home Monitoring Areně spolu s Megadeth.

Na novém materiálu kapela spolupracovala s producentem Tomem Allomem, který je podepsán pod klasickými řadovkami Judas Priest jako "British Steel" (1980) nebo "Screaming For Vengeance" (1982). Vedle něj ale přizvala ještě producenta Andyho Sneapa. "Tom Allom dělá klasické metalové věci a Andy je spíš 'moderní metalový producent'. Jeho způsob uvažování je trochu jiný než ten Tomův. A tím vzniká rovnováha mezi klasickou starou metalovou školou a Andyho světem, je to pozoruhodné spojení," říká Halford. První singl "Lightning Strike" můžete i s videoklipem otestovat níže.

Tracklist je následující: Firepower, Lightning Strike, Evil Never Dies, Never The Heroes, Necromancer, Children of the Sun, Guardians, Rising From Ruins, Flame Thrower, Spectre, Traitors Gate, No Surrender, Lone Wolf, Sea of Red.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY