Michael Burian, Voyta a Lenka Konvičková natočili naprosto zbytečný song "Cíle"

11.01.2018 15:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Česká taneční a klubová scéna je poslední léta k pláči. I přes snahu pár vcelku schopných hudebních producentů se nezrodilo nic, co by dosáhlo alespoň slušného komerčního úspěchu, popřípadě konkurovalo zahraniční produkci.

Mezi nejznámější české DJe a producenty patří i Michael Burian. Ten se na hudební scéně pohybuje již několik dekád a v minulosti již nějaký ten komerční úspěch opravdu měl. Poslední léta ale zabředl s kolegou Jeanem Lucem do velmi podprůměrného EDM, které sice nikoho neurazí, ale svou kvalitou velmi pokulhává za většinou toho, co vzniká ve světě.

Již v minulém roce ale Burian pochopil, že EDM není tím stylem, který určuje směr taneční hudby, a rozšířil své aktivity o tropical house. S tímto trendem pokračuje i v roce 2018. S kolegou, který vystupuje pod uměleckým jménem Voyta, vyplodil track s názvem "Cíle", kde se pěvecky představuje začínající Lenka Konvičková.

A jak to dopadlo? Opravdu hodně špatně. Hudebně je píseň úplně bez nápadu, podobnou melodii jste jistě slyšeli už stokrát a bohužel se upravovalo i ve zpěvu, a tak vokály Lenky Konvičkové zní velmi instantně, nepřirozeně až robotově. Kdyby pánové song vydali před dvěma lety a dali si trochu víc záležet s textem, určitě by byli aspoň trochu úspěšní, ale dnes podobné songy vznikají jako na běžícím pásu a posluchači o ně už ani moc nejeví zájem.

Seznam nedostatků podtrhuje i zoufale nenápadité video, ve kterém vidíme pouze zpěvačku. Natáčení v přírodě bývá často fajn, když ale nemáte jasný scénář a prostě jen točíte chodící, sedící a tančící hezkou dívku, nemůže vzniknout nic smysluplného. Takže jeden bod za odvahu, druhý za tu hezkou holku (má fakt pěkný kukadla) a třetí za to, že je to celé v češtině.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY