A Perfect Circle vkročili do nového roku se singlem "Disillusioned"

04.01.2018 11:54 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

A Perfect Circle vstoupili do roku 2018 s jasným předsevzetím. Rozhodli se řádně ukončit dlouhé čekání, a potěšit tak fanoušky čtvrtou řadovkou již letos. Stane se tak čtrnáct let po trojce nazvané "Emotive". Kapela na sebe upozornila již v říjnu prvním singlem "The Doomed", který byl po měsíci doplněn i videoklipem z rukou dvojice Jeremy Danger a Travis Shinn. A teď muzikanti vytasili další kus, skladbu "Disillusioned".

Téměř šestiminutová píseň je na rozdíl od první ukázky z plánované novinky velmi klidná a užívá především jemných pasáží, ve kterých jsou klávesy doplněny pouze vokálem Maynarda Keenana. První polovina je vyloženě baladická, ani během gradující druhé části však neztrácí svoji melancholickou náladu, vedoucí hlavně k zamyšlení nad textem.

Od A Perfect Circle to však nebude vše. Na léto se již plánuje velké turné, na kterém bude formace k vidění v sestavě, která je stejná již od roku 2013. Keenana budou doprovázet kytaristé Billy Howerdel a James Iha, bubeník Jeff Friedel a basák Matt McJunkins. Oba nové singly budou od března k dostání i na desetipalcovém, designově krásně vyladěném vinylu. Předobjednat si jej můžete už nyní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY