Jake Shears ze Scissor Sisters dokončuje sólovku a vydává autobiografii

31.12.2017 16:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Určitě si pamatujete na kapelu Scissor Sisters. Ta zhruba před deseti lety ovládla hitparády singlem "I Don't Feel Like Dancin'" a stejně skvěle si vedlo i album "Ta-Dah" z roku 2006. Bohužel od té doby šla popularita kapely rapidně dolů a komerčně velmi špatně dopadly i desky "Night Work" a "Magic Hour". Není proto divu, že se frontman Jake Shears rozhodl zkusit štěstí sólově.

Aktuálně pracuje na debutovém albu, které by měl vydat v průběhu roku 2018. Již během podzimu byla veřejnosti představena první píseň s názvem "Creep City", která však mnoho povyku nevyvolala. Pokud jste ji ještě neslyšeli, napravit to můžete přímo pod tímto článkem.

A pokud byste chtěli vědět, jak Jake poslední léta prožíval, a zjistit například, jak se dostal až na Broadway, doporučujeme sáhnout po jeho memoárech, které již brzy vyjdou pod názvem "Boys Keep Swinging: A Memoir by Jake Shears". V Americe bude kniha ke koupi od 20. února, evropští fanoušci se dočkají zhruba o měsíc později.

Pokud byste měli zájem mít knihu i s podpisem autora, určitě neváhejte a objednejte si jeden ze tří set kusů, které Jake nabízí na PledgeMusic. Přímý odkaz najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY