Persistence Tour v lednu rozboří Brno

25.12.2017 12:13 - Marek Odehnal | foto: Tereza Váchová / musicserver.cz

Už 24. ledna se v brněnském Sonu odehraje očekávaný svátek pro všechny fanoušky pravého hardcoru. V rámci putovního turné Persistence Tour se zde představí současní nekorunovaní králové žánru a spolu s nimi i léty ošlehaní veteráni scény.

Hatebreed
© metalunderground.com
Headlinerem akce jsou populární Hatebreed ze státu Connecticut, kterým se pro jejich píli a nasazení a zároveň žánrovou stálost přezdívá Slayer hardcoru. Kapela stojí na charismatickém frontmanovi Jameym Jastovi, který je známý nejen častými hostovačkami na deskách spřátelených kapel, ale i jako bývalý moderátor televizní relace MTV Headbanger's Ball.

Druhým headlinerem je legendární newyorská úderka Madball, která má kořeny až v 80. letech a představuje přesně to, co si pod zkratkou NYHC představíte. Zpěvák Freddy Cricien je legendární postavou scény a mimochodem i mladší nevlastní bratr jiné legendy, Rogera Mireta z Agnostic Front.

Co-headlienři jsou kalifornští Terror, kteří oběma hlavním hvězdám už léta šlapou na paty v oblíbenosti u fans, a holandští Born From Pain, elitní představitelé žánru v Evropě. Našlapanou soupisku doplňují ještě Power Trip, Broken Teeth a Insanity Alert. Koncert pořádá agentura Obscure, na jejímž webu můžete zakoupit vstupenky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY