ztraceni v překladu - musicserver.cz">

Tears For Fears jsou v "I Love You But I'm Lost" ztraceni v překladu

22.12.2017 12:43 - Dan Hájek | foto: facebook umělce

Jak jsme již informovali, v poslední době je okolo Tears For Fears celkem rušno. Přihlásili se s novým materiálem, který zatím umístili na rekapitulační album "Rule The World: The Greatest Hits". Novinkami jsou písně "I Love You But I’m Lost" a "Stay". Zároveň pracují na nové studiovce a vyrazí na krátké evropské turné. Nám budou nejblíže v Berlíně, kde zahrají 16. května, česká zastávka v rozpisu zatím není.

Těsně před Vánocemi Roland Orzabal a Curt Smith vypustili i doprovodný videoklip k jedné z nových skladeb, přesněji k "I Love You But I’m Lost". Ústředním místem samotného děje je zapadlý, dosti anonymní bar. Právě tam se odehrává jakási časová přesmyčka, v níž náhodné hosty tohoto místa zahlédnete v odlišných etapách jejich života. Na vše pak dohlíží zasmušilý barman. Zajímavé je i střídání obrazového formátu pro jednotlivé úseky (4:3 a filmový 16:9), samotní Tears For Fears jsou přítomni jen díky umístěné fotografii. Odkazem pohyblivých obrazů je určité ztracení se v čase a v překladu vlastních vzpomínek a prožitých událostí.

"I Love You But I’m Lost" je chytlavý song, který v zaběhlých kolejích Tears For Fears celkem vybočuje pro minimum použitých kytar, video je pak jeho melancholickým odleskem a protipólem. A jak dopadne jejich sedmé album? Na to si musíme ještě chvíli počkat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY