S Ozzym Osbournem a Hollywood Vampires vystoupí v Praze i Jonathan Davis z Korn

19.12.2017 18:07 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Prague Rocks 2018, akce, kde vystoupí Ozzy Osbourne a Hollywood Vampires, se rozšiřuje o dalšího hosta. Třetím do party bude zpěvák kapely Korn Jonathan Davis. Akce se koná 13. června na letišti v Letňanech a vstupenky v cenovém rozmezí 1 490 - 1 950 Kč lze zakoupit v sítích TPro a TPortal.

Jonathan Davis se narodil a vyrostl v kalifornském Bakersfieldu. Je zpěvákem Korn, jedné z nejznámějších a nejvlivnějších kapel v moderní rockové historii. S prodejem více než čtyřiceti milionů alb, mnoha oceněními Grammy a více než dvěma desetiletími vystupování na světových turné po celém světě se Davis stal předním hlasem své generace. Během své umělecké kariéry spolupracoval s celou řadou hudebníků včetně Skrillexe, Q-Tipa a mnoha dalších.

V uplynulém roce se Jonathan a jeho spoluhráči v Korn zapsali do hudebních dějin vydáním nového alba "The Serenity Of Suffering". To se okamžitě dostalo na čtvrté místo v žebříčku Billboard 200, což řadí s mnoha úspěchy v Top 10 Davise a Korn k elitním rockovým legendám. Dosud desetinásobným umístěním svých alb v žebříčku Top 10 se Korn vyrovnali Led Zeppelin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY