Ed Sheeran a Andrea Bocelli nazpívali další verzi "Perfect" s přídomkem "Symphony"

18.12.2017 12:31 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Letošní rok se pomalu chýlí ke konci, a tak se většinově přepíná na odpočinkový režim. Zdá se však, že takový Ed Sheeran brzdit nehodlá. Pozornost a energii totiž stále věnuje svému provařenému hitu "Perfect".

Aby ze skladby vytěžil maximum, obdařil ji líbivým videoklipem a poté z ní vytvořil "Perfect Duet" s divou Beyoncé. Dalším upgradem mnohé příznivce zřejmě překvapí, ne-li přímo zaskočí. Novinkou se totiž stala verze nazvaná "Perfect Symphony", kde jej doplňuje fenomén Andrea Bocelli. Můžete se tak připravit na italštinu, a to i v podání samotného Eda Sheerana.

Zpěvák klasické i populární hudby je nepřeslechnutelný element, který "Perfect" dodal opět jiný rozměr. Skladba tak ještě více získala na své emocionalitě. Přitom takovéto neočekávané spojení mohlo mít i zcela opačný efekt.

Je zajímavé sledovat, jak pečlivě a koho si populární britský zpěvák do svých písní vybírá. Přesto je možná načase "Perfect" opustit a věnovat se jiným kouskům. Nebo jste odlišného názoru a přáli byste si ještě další verze? Podělte se se svým názorem v diskuzi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY