Na Rock For People 2018 se vrátí The Prodigy

14.12.2017 12:59 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Pořadatelé Rock For People těsně před Vánocemi potěšili všechny fanoušky britské elektronické skupiny The Prodigy. Ta se totiž stane jedním z headlinerů příštího ročníku. Na hradecký festival se vrátí po šesti letech. The Prodigy zde zahrají výběr ze svých největších hitů naskrz celou svou bohatou diskografií čítající šest studiových nahrávek, na příští rok totiž plánují vydat kompilační "Best Of" album. V Česku kapela naposledy zahrála 16. listopadu 2015. Tehdy pánové divoce roztančili návštěvníky pražského Fora Karlín.

Kromě The Prodigy okusí fanoušci festivalu koncert v Kalifornii usazených, ale původem australských metalistů Sick Puppies. Ti vznikli již v roce 1997, ale v rámci žádného turné dosud nezahrnuli naši zem. V Hradci tak své premiéry kromě jiného představí i nového vokalistu Bryana Scotta, který v roce 2016 nahradil původního frontmana Shimona Moorea. Kapela má na svém kontě pět alb, poslední "Fury" vyšlo v květnu roku 2016 a dočkalo se velmi dobrého přijetí.

Kromě dvou nových jmen pořadatelé zveřejnili účast amerických formací Skillet, In This Moment a Pop Evil. Poslední jmenovaní stejně jako Sick Puppies u nás zahrají vůbec poprvé.

Vstupenky na festival, který se uskuteční mezi 4. a 6. červencem, jsou v prodeji na webu akce. Aktuální edice celofestivalových pasů je do 31. prosince letošního roku v prodeji za cenu 1 600 Kč. Poté se bude cena zvyšovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY