No Name vydávají kompletní box všech svých alb a DVD "No Name 1998-2018"

13.12.2017 12:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

No Name jsou čerstvě desetinásobní Slavíci bez hranic. Že tyto ceny nedostali zadarmo, dokážou i speciálním boxem, který mapuje celou jejich kariéru. Celkem deset CD a dvě DVD se schovají do krabice s jednoduchým názvem "No Name 1998-2018".

No Name - No Name 1998 - 2018
© facebook interpreta
Vejde se do něj i absolutní novinka, kterou je záznam koncertního vystoupení z Fora Karlín. To se uskutečnilo u příležitosti dvaceti let od založení formace. "S kolegami z kapely sa snažíme byť na seba nároční, mnohokrát sme si povzdychli, že naše skúšanie pripomína viac drezúru ako rock and roll, no každý ďalší koncert naznačuje, že to robíme správne," vysvětluje principy fungování kapely Igor Timko.

No Name hrají v sestavě: Igor Timko - zpěv, Dušan Timko - kytara, Ivan Timko - bicí, Roman Timko - kytara, Vilo Gutray - basa a Zoli Šallai - klávesy.

Komplet obsahuje tyto disky: CD: No Name, Počkám si na zázrak, Oslávme si život, Slová do tmy, Čím to je ?!, V rovnováhe, Nový album, S láskou, Karel Gott & No Name Kto dokáže…, 20 rokov No Name; DVD: Live in Prague 2006, 20 rokov No Name



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY