Ben Cristovao a Sofian Medjmedj se vydali do Londýna natočit "TV Shows". Dopadlo to průměrně

10.12.2017 17:17 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Příběh je to vážně moc pěkný a bohulibý. Vodafone v rámci akce #jetovtobě uspořádal výlet do londýnských Abbey Road Studios pro výherce soutěže Sofiana Medjmedje. Toho doprovodil Ben Cristovao, který tam s ním v produkci The Glowsticks nahrál písničku. Ben se kromě textu podílel samozřejmě i zpěvem, o videoklip se postaral Tomáš Kasal. Prostě nádherná podpora mladého interpreta. Škoda jen, že výsledek za moc nestojí.

Skladba je pomalá cristovao-glowstickovina, a kdyby se objevila na Benově albu někde ke konci stopáže, asi by se nikdo nedivil. Největší problém je ale v tom, že i když se na celé produkci určitě podílela spousta lidí, nikdo si nevšiml, že Sofianovi při zpěvu není rozumět. Jakože opravdu není. V písničkách samozřejmě často dochází k přeslechům a i z počátku Benovy kariéry si spousta lidí stěžovala, že jeho zpívané češtině moc nerozumí, tohle je ale úplně jiný level.

Při prvním poslechu vás nejdřív po nějaké době překvapí, že je to vlastně česky (díky názvu "TV Shows" to asi napadne jen málokoho), a poté ulovíte občas nějaké slovo. Jasně, po desátém poslechu a po přečtení textu už mu asi rozumět budete. Ale mnohem lepší by bylo, kdyby to někdo při nahrávání pohlídal...

Kasalův videoklip pak dojem z písničky mírně vylepšuje, prostřílené pozadí někomu třeba připomene legendární klip k "Freak On a Leash" od Korn. Jestli ale Sofian Medjmedj bude mít touto spoluprací usnadněný start kariéry, je otázka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY