Německý producent &ME přijíždí poprvé do ČR

05.12.2017 13:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Německý deep house / techno producent &ME dal o sobě nejvíce vědět spoluprací s Nicem Fancuillim, písničkářem Finkem, ale už svým prvním releasem "F.I.R" pod vlastím labelem Keinemusic. Jeho sety okouzlily fanoušky po celém světě na festivalech jako BPM, DGTL nebo Sonus. Už 30. března přiveze poprvé svůj jedinečný sound do pražské Roxy.

ME plakát
© facebook interpreta
Německý producent André Boadu je na hudební scéně znám především pod pseudonynem &ME. DJem vlastně nechtěl být, jen byl strašně zapálený do gramofonů a vinylů. Když se pak z Hamburku přestěhoval do Berlína a jeho známí mu ukázali tamní noční život, bylo rozhodnuto. Do elektronické hudby se ponořil naplno, ale protože si nebyl jistý, že jeho hudba pod nějakým labelem vyjde, založil s partou svůj - Keinemusic. Jeho první release "F.I.R" na sebe nenechal dlouho čekat a ihned se stal mezinárodním klubovým hitem. Letos tento úspěšný kolektiv DJů, producentů a hlavně přátel (Rampa, Adam Port, Reznik...) slaví už osm let.

&ME skvěle kombinuje techno s housovými prvky a ve svých setech se pohybuje na pomezí minimalistického, ale intenzivního zvuku, který střídají velmi taneční momenty. Za zmínku určitě stojí společný projekt Terranova s pařížským producentem jménem Fetish. Společně měli možnost vydat EP a album pod labelem Kompakt. Mezi jeho nejsilnější dosavadní spolupráce patří pak určitě ta s Nicem Fanciullim nebo písničkářem Finkem. Jednoho z nejunikátnějších umělců na scéně přivítá pražská Roxy už 30. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY