Masivní D&B line up v čele s Brookes Brothers otevře v Roxy novou sezónu

30.11.2017 10:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Všechny D&B headz čeká masivní line up na začátek sezóny. Do Prahy se vrací nejznámější drum & bassová bratrská dvojice Phil a Dan Brookesovi a tentokrát s sebou vezou i nedávno vydané album "Orange Lane". Na Roxy ale nebudou sami. K sobě si pozvali i speciální hosty Dannyho Byrda a Fourward. Tyto tři projekty si vezmou na starosti celý večer 26. ledna a je jasné, že nás čeká dlouhá noc a drum & bass od A do Z.Vstupenky se v předprodeji na GoOut prodávají za 290 Kč + poplatky, v NoD za zvýhodněných 300 Kč.

Danny Byrd plakát
© facebook interpreta
Snad každý zná londýnskou producentskou dvojici, která míchá funk, soul, ale i disco s příjemnými drum & bassovými linkami. Nekompromisní dance-floorové trháky jako "Tear You Down" nebo "Last Night" z alba "The Brookes Brothers" z roku 2008 byly jen začátkem jejich kariéry, o čemž svědčí i spolupráce s Dannym Byrdem pod Hospitalem ("Get On It" a "Gold Rush") nebo remixy pro Nero ("Must Be The Feeling") a Chase & Status ("Let Me Go").

V roce 2013 přešli od Breakbeat Kaos na label Viper Recordings, kde nyní vyšla i jejich nejnovější deska "Orange Line" ("Flashing Lights", "Moving On"), ve které se opět vydávají do multižánrových vod. Do pražské Roxy přivezou společně s ní ale i prvotřídní hosty.

Prvním z nich je britský producent Danny Byrd, se kterým je pojí nejen častá spolupráce (a to i na poslední desce), ale i právě jejich různorodost v pojetí D&B. Danny ve své tvorbě zabrousí třeba i do R&B, UK garage nebo housu. Dalším jménem na line upu večera bude rakouský projekt Fourward, který zastane bezesporu drsnější složku programu. Tato trojitá kombinace značí jediné - 26. ledna zažije Roxy neskutečně nadupanou párty, během které vezmou všechny na cestu napříč všemi zákoutími drum & bassu - od melodičtějších a jemnějších poloh až po ty opravdu tvrdé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY