Blázniví OK Go připravili další barevnou show v písni "Obsession"

27.11.2017 09:05 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Ačkoliv poslední deska OK Go vyšla již před třemi roky, kapela se k ní stále ještě vrací - momentálně ji připomíná již pátým singlem. Z "Hungry Ghosts" byla vybraná skladba "Obsession", a, jak je u kapely již zvykem, obohacuje ji také nezvyklý a originální videoklip. Na něj tentokrát formace použila 567 tiskáren, pomocí kterých vytvořila barevné koláže.

V klipu opět nechybí jednotliví členové americké formace Damian Kulash, Tim Nordwind, Dan Konopka a Andy Ross. Na tvorbě se stejně jako u loňského "The One Moment" podílel frontman Kulash, kterému pomohla Yusuke Tanaka. Společně pak vytvořili neskutečné záběry plné barev. Po jednobarevném úvodu se dostáváme k zářícím scenériím, před jejichž epileptičností kapela varuje na začátku klipu. Zároveň dodává, že všechny papíry, kterých vznikly hromady, byly následně recyklovány a výtěžek byl předán Greenpeace, což je samozřejmě také pěkné gesto.

Ačkoliv se choreografie (nebo spíše pouhé pohyby) členů v klipech začínají mírně opakovat, další a další šílené nápady drží kapelu na originální vlně. Již jednou se svým videoklipem dokázali bodovat a je dobře, že se jim na tento již deset let starý úspěch skladby "Here It Goes Again" stále daří navazovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY