Master's Hammer vzývají "Estetiku ďábla" a na únor ohlašují nové album

26.11.2017 12:12 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Frontman, zakládající člen a mozek Master's Hammer František Štorm na svém facebookovém profilu potvrdil, že nová deska jeho kapely skutečně vzniká a měla by vyjít v únoru příštího roku: "Pracujeme na novém albu abychom ho mohli v únoru vydati," napsal a zároveň hned přidal novou skladbu, po "Ve věži ticha" již druhou ukázku z dosud nepojmenované desky.

"Estetika ďábla" je jakýmsi vyznáním lásky k děsivým příběhům, jejich bizarní estetice a grotesknímu pohledu na svět, který je tvorbě - a nejen hudební - Františka Štorma vlastní: "Líbí se mi příběhy lidu / které k nám hovoří z formaldehydu. / Anomálie, vodnaté hlavy / následky hříchů a špatné stravy. / Jsem inspirován opojným hnusem / rozkoš je možná jen s divným kusem. / Úplná nahota bez kůže bez masa / teprve vynikne Tvá krása," sípá Štorm za doprovodu blackmetalového doprovodu. S ním lehce disharmonicky kontrastuje odlehčený klávesový motiv. Master's Hammer jsou, zdá se, při síle, příjemně se vezou na vlně svého velkého pódiového comebacku, ale rozhodně neusínají na vavřínech starých desek a chtějí před publikum předstoupit i s novými věcmi.

O neutuchajícím zájmu o tuto legendu bezesporu svědčí i fakt, že se ve čtvrtek podařilo vyprodat poslední lístky na jejich koncert v pražském Roxy, který proběhne 30. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY