Chinaski se tak trochu rozpadli... aby se mohli zase složit

20.11.2017 09:37 - Honza Balušek | foto: Pavel Parikrupa / musicserver.cz

Fanoušci kapely Chinaski si mohli své oblíbené hudebníky užít ve skvělé formě na velkém turné, které před pár dny obsadilo i O2 arenu, nyní ale přišla studená sprcha. Skupina prostřednictvím svého facebookového profilu oznámila, že se v podstatě rozpadá. Neznamená to ale v žádném případě její konec.

Dlouhodobé napětí ve formaci vyústilo v rozhodnutí frontmana Michala Malátného téměř celou kapelu obměnit a oživit ji novou krví. Od příštího roku tak v Chinaski zůstane pouze on a František Táborský, zbylá čtveřice už na ně bude moci koukat jen zpod pódia. Táborský s Malátným samozřejmě nebudou hrát jako duo, ale skupinu doplní novými muzikanty. Poslední šanci vidět naživo stávající sestavu budou příznivci mít 18. prosince v brněnském Sono centru na benefici pro Nadační fond dětské onkologie Krtek.

Malátný s Táborským se fanouškům mimo jiné svěřili s tímto: "Něco teď sice končí, ale nám není do pláče, protože věříme, že pro Chinaski je tohle sice těžké, ale správné a hlavně upřímné rozhodnutí. Více se dozvíte už po Novém roce a na klubovém turné, které chystáme na jaro. A samozřejmě na letních festivalech." Celý příspěvek najdete na oficiálním facebookovém profilu kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY