Celeste Buckingham uvádí novou desku tanečním singlem "Go Away"

16.11.2017 17:56 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Už to začínalo vypadat, že Celeste Buckingham bude pouze hostovat v písních jiných interpretů, protože featuringů měla letos skutečně hodně, ale nyní je jasné, že tato éra je prozatím za ní. Před pár dny totiž vydala nové album "Bare", na němž je naopak pouze sama za sebe, bez jakýchkoli hostovaček. Moderně znějící nahrávku pak do médií vyprovází videoklip "Go Away". A možná mohla pro pilotní singl zvolit něco jiného.

Taneční písnička s poněkud chladným beatem reprezentuje naštvanou Celeste, která si nedá nic líbit. Klip nabídne hned několik outfitů, které mají symbolizovat její postupnou přeměnu, škoda jen, že z videa až moc leze prázdná studiovost. A moc s tím nesvede ani trojice doprovodných tanečníků a závěrečné efektní tančení ve vodě. Z celé skladby i klipu sice čiší světovost, ale spíše ve své mainstreamově generické podobě, která na druhé straně bohužel ubíjí její originalitu, kterou dokázala tak dobře prodat na minulých nahrávkách.

"Go Away" se tak sice tváří moderně a světově, ale najednou je Celeste Buckingham jen jednou z mnoha. Rádia a hudební televize by ale po novince mohly sáhnout bez problémů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY