Držitel Grammy Jonny Lang zahraje poprvé v ČR již 13. listopadu

11.11.2017 11:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Americká bluesová hvězda Jonny Lang představuje nový videoklip ke skladbě "Stronger Together" z nového studiového alba "Signs". Tato, ale i další skladby zazní naživo 13. listopadu v pražském Lucerna Music Baru. Pro Jonnyho Langa bude tento koncert českou premiérou.

Jonny Lang plakát
© facebook interpreta
"Pro někoho může být píseň úžasná věc. Může být tím, co obrátí celý váš život naruby. Když dokončím nějaký projekt, vždycky jsem přesvědčený o tom, že jsem naprosto vyčerpal studnici všech svých tvůrčích schopností, ke kterým mám přístup, a pak najednou za rok to začne znovu. Nemáte vůbec kontrolu nad tím, kdy se to stane, ale když už to přijde, tak se pokusím dostat z toho co nejvíc a nahrát to. O 'Stronger Together' si pamatuji, že jsem seděl se svou ženou a hrál jí melodii a akordy k téhle skladbě a ptal jsem se jí, zda se jí to líbí. Řekla, že bych si to měl zapsat. Často se jí ptám, jestli stojí za to něco dodělávat, a tomuhle dala zelenou. Dělám to tak od svých třinácti let, co cestuju po světě a hraju. Některé věci zestárnou, ale právě tyhle úžasné chvíle převažují. Pořád to miluji a možnost dělat to, co milujete, je naprosto úžasná."

Každý, kdo původně objevil Jonnyho Langa díky jeho divoké instrumentální tvorbě, se bude bavit obrovskými kytarovými tóny a výraznými sóly. Ti, kteří oceňovali jeho růst jako poctivého a vášnivého skladatele, zjistí že poctivosti a vášně není nikdy dost. Na posledním albu "Signs" potvrzuje svůj zájem o blues a kytaru, ale také moderní přístup, který z něj činí jedinečného umělce.

Od vydání svého debutového alba má držitel ceny Grammy Jonny Lang reputaci jednoho z nejlepších koncertních umělců a kytaristů své generace. Díky svému talentu se mu dostalo příležitosti zahrát si s takovými jmény, jako jsou The Rolling Stones, B.B. King, Aerosmith a Buddy Guy, s kterým momentálně koncertuje. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Goout.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY