Rock for People oznamuje první jména pro příští ročník. Přijedou In This Moment nebo Skillet

10.11.2017 13:58 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Hradecký festival Rock for People se rozhodl neotálet a fanouškům servíruje první jména pro nadcházející ročník. Ten se bude konat 4.-6. července na tradičním místě letiště v Hradci Králové a premiérově ho navštíví stále populárnější americká metalové formace In This Moment. A nebude to premiéra jen v rámci festivalu. Populární parta z Los Angeles v čele s energickou zpěvačkou Mariou Brink se v České republice objeví vůbec poprvé. Představí tu nejen průřez svými největšími hity jako "Blood", "Prayers" či "The Gun Show", ale i stále poměrně čerstvou albovou novinku "Ritual", která vyšla v červnu letošního roku.

Fanoušky křesťanského rocku zcela jistě potěší návrat další americké formace Skillet, která se na hradecký festival vrátí po dvou letech. Skillet mají na svém kontě přes jedenáct milionů prodaných desek a jsou držiteli platinové desky za veleúspěšné album "Awake". Kapela má za sebou rovněž nominace na prestižní cenu Grammy. Poslední album "Unleashed" bylo rovněž přijato kritiky i stále se rozšiřující fanouškovskou základnou.

Třetím jménem jsou alternativní metalisté z Michiganu Pop Evil, kteří fungují od roku 2001 a dosud stačili vydat čtyři alba. Pátý eponymní nástupce je plánován právě na příští rok, a můžeme proto očekávat, že kromě skvělých hitů "Footsteps" či "Deal With The Devil" přivezou i zcela nový materiál. Stejně jako kolegové In This Moment si u nás zahrají vůbec poprvé

Do konce roku 2017 jsou vstupenky v prodeji na webových stránkách festivalu za 1 600 Kč. Poté se jejich cena zvýší na 1 750 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY