Jelen už v pátek pokřtí zpěvník a živé 2CD

09.11.2017 12:44 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Ani rok po vydání alba "Vlčí srdce" Jelen nezahálí. Ještě v listopadu se vydává na malé turné po Slovensku a v prosinci jej čeká pětice vánočních zastávek u nás. Tou poslední je Forum Karlín v Praze, což značí prostor ještě větší než loňský velký sál Lucerny. Právě z tohoto koncertu vyjde 10. listopadů společně se zpěvníkem živé 2CD.

"Koncert ve Velkém sále pražské Lucerny pro nás byl jednou z nejúžasnějších nocí loňského roku. Lucerna? Opravdu? Nezdálo se nám to? My, parta kámošů s banjem, trubkou, houslema, kytarama a jedním bubnem a koncert ve vyprodané Lucerně? Ano, stalo se to a my si na památku ten koncert nahráli," osvětluje Jindra Polák. Jako bonus na živáku pojmenovaném jednoduše "Jelen: Živě v Lucerně" nalezneme píseň "Domů" a také duet s kapelou Desmod "Plny dom".

Co se týče zpěvníku, ten vznikl na popud fanoušků. Skupina často dostávala dotazy na texty či akordy, toto řešení bylo tedy nasnadě. Kniha také nabídne zajímavé zákulisní informace, příběh kapely a fotografie. Obě zmíněné novinky pokřtí formace tento pátek v pražském Neoluxoru na Václavském náměstí. Jako ochutnávka živáku slouží skladba "Slunovrat", ve které hostuje Kateřina Marie Tichá. I ta se k Jelenu na vánočním turné přidá, stejně jako Debbi & Her Ochestra.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY