Ozzy Osbourne v červnu rozbouří Letňany, předskakovat mu budou Hollywood Vampires

06.11.2017 20:14 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Legendární rocker Ozzy Osbourne sice ukončil kapitolu zvanou Black Sabbath, z koncertních pódií však nezmizí. Svoje sólové desky předvede naživo hned příští rok a očekávat ho mohou i čeští fanoušci. V červnu se totiž vydá na letiště v pražských Letňanech a nebude zdaleka jedinou hvězdou, kterou zde bude možné vidět. Jeho předkapelou totiž budou Hollywood Vampires, superskupina složená z dalších tří žijících ikon.

Herec a muzikant Johnny Depp, Alice Cooper a kytarista legendárních Aerosmith Joe Perry. To je sestava téhle party, která již několik měsíců brouzdá po pódiích po celém světě. Nyní dojde i na Českou republiku. Na kontě mají jedno album, převážně složené z coververzí svých rockových hrdinů, jako jsou například Led Zeppelin, The Who nebo The Doors. Zahostovali si na něm i Dave Grohl nebo Paul McCartney. Nicméně dali vzniknout i vlastním skladbám a momentálně je v přípravách i další deska.

Ozzy Osbourne rozjede své Farewell World Tour v Mexiku, Praha bude čekat na 13. červen. Jestli to však bude poslední turné, se teprve uvidí. Mělo by se protáhnout až do roku 2020 a Ozzy sám nevyloučil ani další menší aktivity. "Lidé se mě stále ptají, kdy že to půjdu do důchodu. Tohle bude moje poslední světové turné, ale nemůžu říct, že ještě tu a tam nevystoupím.“

Osmašedesátiletý muzikant má na kontě jedenáct studiových alb. Na nové písně se však čeká již sedm let. Poslední deska "Scream" totiž vyšla již v roce 2010. Vstupenky na pražský koncert budou k dostání od 9. listopadu v sítích Ticketpro a Ticketportal, ceny budou v rozmezí od 1 490 do 1 950 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY