Ewa Farna je ve "Vánocích na míru" jemná a křehká

04.11.2017 17:42 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Vánoce jsou sice skoro až za dva měsíce, ale trh s vánočními produkty se dávno probudil z letního spánku. Nejinak je tomu i v oblasti hudby, vánoční alba vydaly Lucie Bílá i Radůza a nyní se hlásí o slovo Ewa Farna. Ta si tedy zatím na celou desku netroufla, ale se skladbou "Vánoce na míru" si pořádně pohrála.

"Když přišla nabídka udělat vánoční písničku, řekla jsem, že je to skvělá příležitost si dát jasný časový limit, svolat ty skvělé hudebníky, které kolem sebe mám, a vrhnout se na to. Díky lidem, kterým věřím, vznikla něžná píseň s účastí dětského sboru, která mi dovoluje předvést se jako zpěvačka zase v jiném světle. Je to píseň, za kterou si jako autoři stojíme, a navíc se stane součástí televizních spotů během Vánoc, takže to je super. Třeba se díky tomu dostane i k lidem, kteří mě normálně neposlouchají," říká Farna.

Ewa skladbu složila se svým kytaristou a producentem Lukášem Chromkem a skladatelskou dvojicí Sázavský & Chobot. Projevuje se tu opravdu poněkud jinak, žádné zbytečné tlačení na hlasovou pilu zde nečekejte, spíš skladbu klidnějšího ražení, kterou videoklip jen podkresluje a nijak mu neškodí ani účast sportovních hvězd tenisty Radka Štěpánka a oštěpařky Barbory Špotákové. Příjemná vábnička na nejkrásnější svátky v roce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY