shop.musicserver.cz
Nové desky 44/2017 - od Hanse Zimmera přes Emmu Drobnou po Škwor

Nové desky 44/2017 - od Hanse Zimmera přes Emmu Drobnou po Škwor

Vydáno: 08.11.2017 06:39 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tento týden vám nabízíme hned dvě vítězky reality show - Slovenku Emmu Drobnou a Američanku Grace VanderWaal. K nim přihodíme několik koncertních záznamů - pražský Hanse Zimmera, unplugged Shawna Mendese a první živou Janu Kirschner. Domácí scénu zastoupí Slza, Škwor či Karya a fanoušci řízných stylů uvítají Anti-Flag, Cannibal Corpse a Kansas.

Pokud se v pondělí 6. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Emma Drobná - You Should Know (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electropop / pop

Emma Drobná - You Should Know
Vítězka poslední řady Česko Slovenské SuperStar Emma Drobná si po splnění povinného debutu v podobě záznamu písniček ze soutěže samé na přípravu toho opravdového debutu dala více jak dva roky času. První singl "Smile" spatřil světlo světa už před více jak rokem a navázala na něj až letos v září dvojkou "Words". Oba naznačily, že slovenská zpěvačka míří do elektronických a electropopových stylů a na albu k nim přidala dalších devět skladeb a rádiovou verzi "Smile". Sama Emma Drobná je autorkou všech textů, zatímco s hudbou jí vypomohli Peter Graus, Tomáš Zubák, Adrián Líška, Oliver Žilák a kolega ze SuperStar Štěpán Urban, s nímž si zazpívala duet "What Have We Done". Nad celkovou podobou měl dohled producentský tým Creative Music House. První videoklipy z alba sdílí zpěvačka na svém YouTube.com profilu, zatímco ukázky všech písniček uslyšíte na Supraphonline.cz.


Hans Zimmer - Live In Prague (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Hans Zimmer - Live In Prague
Není příliš obvyklé, aby v Praze vznikaly koncertní záznamy světových hvězd. Nyní naši metropoli ale proslaví jedna z největších person na poli filmové hudby, a sice Hans Zimmer. Německý skladatel zavítal do České republiky hned dvakrát, poprvé v květnu loňského roku a poté letos v červnu. Záznam "Live In Prague" pochází z prvního zmiňovaného koncertu, kterému jsme byli přítomní i my. K dispozici bude pochopitelně jak v audio, tak ve video podobě. První vám hudební obchody nabídnou na 2CD, případně na 4LP a tu druhou na DVD a Blu-Ray, které budou obohacené také o bonusový materiál s nahlédnutím do zákulisí. Na video podobu láká Hans Zimmer fanoušky na svém facebookovém profilu.


Shawn Mendes - MTV Unplugged (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: akustický pop / pop folk

Shawn Mendes - MTV Unplugged
Už když jsme vás seznamovali se znovuobnovením slavné koncertní série MTV Unplugged v případě norských A-ha, zmiňovali jsme, že tím prvním umělcem měl být původně Shawn Mendes. Vydání jeho koncertu se nakonec o něco málo protáhlo, ale nyní už je tu. Jedenáct písniček, mezi nimiž nechybí hity "Stitches" nebo "There's Nothing Holdin' Me Back", zahrál v losangeleském Ace Theatre na konci srpna tohoto roku. Kanadský zpěvák mezi ně zařadil také coververzi hitu Kings Of Leon "Use Somebody". Něco málo o atmosféře a o tom, jak to jde mladému zpěvákovi na půl šťávy napoví první dvě ukázky na jeho VEVU.


Annihilator - For The Demented (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal

Annihilator - For The Demented
S novinkou přichází i kultovní thrash metalová formace Annihilator. Nahrávka s titulem "For The Demented" je nástupcem dva roky starého díla "Suicide Society". V porovnání s touto deskou je novinka daleko intenzivnější a drsnější. Obzvláště co se týče zpěvu, frontman Jeff Waters vsadil na jiskřivější tóny a celkově naléhavější ladění. Přesvědčte se sami a poslechněte si trailer.


Anti-Flag - American Fall (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk rock

Anti-Flag - American Fall
Punkrockoví Anti-Flag ohlašují novou a politicky laděnou nahrávku "American Fall". Zvukově velice nakažlivá nahrávka nabízí chytlavé kousky zrcadlící americkou kulturu: Od dětské obezity přes rasismus po válečnou vřavu. Přesvědčte se ostatně sami a na YouTube.com si poslechněte ukázku v podobě titulního kousku.


Cannibal Corpse - Red Before Black (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: black metal

Cannibal Corpse - Red Before Black
Death metaloví Cannibal Corpse mají pro své posluchače novinkový nářez "Red Before Black". Nástupce díla "A skeletal Domain" vznikl za dohledu producenta Erika Rutana, známého ze spolupráce s Belphegor nebo Hate Eternal. "Na nových skladbách jsme si dali obzvlášť záležet a podle nás jsme docílili zatím nejsurovějšího zvuku," uvádí muzikanti. Ukázku najdete na YouTube.com.


Tip týdne

Grace VanderWaal - Just The Beginning (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / folk country

Grace VanderWaal - Just The Beginning
Emma Drobná nebude v tento týden jedinou vítězkou reality show, která debutuje. Tou druhou je teprve třináctiletá Američanka Grace VanderWaal, která loni dobyla jedenáctou sérii America's Got Talent. Už prvním vystoupení zaujala porotu svoji vlastní písničkou, hlasem a hrou na ukulele do té míry, že Simon Cowell ji prohlásil za příští Taylor Swift a Howie Mandel ji zlatým bzučákem poslal přímo do živých přenosů. Ani během nich neopustila vlastní tvorbu a tak není tedy divu, že následoval podpis smlouvy s labelem Simona Cowella Syco, který se teď naplňuje debutem "Just The Beginning". Najdete na něm celkem dvanáct skladeb, které si napsala sama a na kterých se produkčně podíleli Gregg Wattenberg, Greg Wells, Ido Zmishlany, Derek Fuhrmann a Mike Adubato, tedy lidé stojící za Melanie Martinez, Demi Lovato, Katy Perry nebo Chantal Kreviazuk. Výsledný styl první reakce popisují jako rané desky Taylor Swift v kombinaci s Halsey, Florence Welch, Reginou Spektor a Miley Cyrus. Nejlepší ovšem bude, když si uděláte obrázek sami na VEVU Grace VanderWaal.


Asaf Avidan - The Study On Falling (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / indie folk

Asaf Avidan - The Study On Falling
Za pár dnů to bude rok, co k nám opět na koncert zavítal izraelský písničkář Asaf Avidan a nyní se po téměř třech letech připomene také zbrusu novým materiálem. Jeho třetí album dostalo název "The Study On Falling" a přinese celkem jedenáct písniček, které natáčel v Malibu ve vile na pobřeží Tichého oceánu s partou muzikantů umístěných v jedné místnosti bez jakýchkoli zábran či oddělení. Na výsledný zvuk pak dohlížel producent Mark Howard, známý za spolupráce s Bobem Dylanem, Tomem Waitsem, Lucindou Williams nebo U2. Co v tomto prostředí vzniklo, zjistíte z prvních ukázek na VEVU zpěváka.


Karya - Zůstaň (Akord)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop music

Karya - Zůstaň
Karya, vlastním jménem Jana Feriová se proslavila hitem Jindřicha Parmy "Spoutaná" a dlouhá léta zpívala po boku Petra Muka. Nyní vydává svou vlastní nahrávku "Zůstaň", kterou pokřtila na slavnostní akci s kolegyní Ilonou Csákovou, se kterou se zná třiadvacet let. Na desce najdete patnáct nových songů převážně v tanečním duchu. "Texty psali Pavel Cmíral, produkci obstaral Pavel Hruška, a o některé jsem se pokusila i já. Teď bychom rádi nové písničky představili lidem. A hned pak začneme přemýšlet nad samostatným koncertem," prozradila Karya, která jednu z nových písní věnovala právě dávnému příteli a kamarádovi Petru Mukovi.


Škwor - Uzavřenej kruh (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme 56576
žánr: rock

Škwor - Uzavřenej kruh
Celé léto se populární tuzemská formace věnovala dokončování své novinkové desky "Uzavřenej kruh". "Při psaní písniček nás nic nesvazuje, na to si ani nepotrpíme. Ani nemáme žádnou dohodu nebo představu, jestli bude album takový nebo makový. Píšeme prostě písničky, jak nás co napadne a není to podle žádnýho klíče nebo konceptu," prozradil zpěvák Petr Hrdlička. Nová deska má být ale určitě o něco tvrdší, než předchozí placka "Hledání identity". V příštím roce se kapela vydá na koncertní turné. Kromě novinky budou muzikanti také vzpomínat - na scéně slaví dvacetileté hudební výročí.


The Used - The Canyon (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Used - The Canyon
Americká rocková formace The Used funguje na hudební scéně od roku 2001 a nyní vydává své sedmé studiové album. Současně jde o první nahrávku kapely, na které se podílel kytarista Justin Shekoski a kterou produkoval Ross Robinson. Vzniklo úctyhodných sedmnáct nových kousků, které si doposud získaly velmi kladné ohodnocení. Ukázky si můžete poslechnout na Allmusic.com.


Vandenberg's Moonkings - MK II (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Vandenberg's Moonkings - MK II
Jsou tomu už čtyři roky, co Adrian Vandenberg podnikl velký návrat na hudební scénu a se svou kapelou Vandenberg's Moonkings vydal očekávanou nahrávku. Nyní se formace vrací s druhou studiovkou s jednoduchým názvem "MK II". Pokud se vám líbil už debutr, budete z této desky také nadšení: Muzikanti na ní míchají hard rock sedmdesátek a současné styly heavy rocku. Na stránkách mascotlabelgroup.com najdete kromě traileru i ukázky všech nových kousků.


Slza - Holomráz (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Slza - Holomráz
Stále žádanější dvojice na českém hudební scéně skupina Slza vydává dva roky od multiplatinového debutu "Katarze" své druhé album s názvem "Holomráz". Lukáš Bundil a Petr Lexa pro něj společně s osvědčeným textařem Ondřejem Ládkem, kterého budete znát spíš jako Xindla X, a producentem Daliborem Cidlinským Jr. připravili celkem deset písniček v duchu předchozích skladeb. Jediným hostem je Celeste Buckingham, která s duem zazpívala písničku "Na srdci". Co se týče zvukového zpracování nahrávek, Slza nově spolupracuje s držitelem několika cen Grammy Vlado Mellerem. Jak se to na desce podepsalo, zjistíte poslechem prvních písniček na VEVU dua.


Jana Kirschner - Živá (Slnko records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues

Jana Kirschner - Živá
Jana Kirschner působí na hudební scéně již více jak dvacet let a přesto jsme dosud v její diskografii nenašli jediný záznam koncert. To se ale nyní změní s albem "Živá", které vzniklo hned na třech turné v posledních čtyřech letech. Vzhledem k tomu nebude nikomu divné, že nabídne celkem dvě hodiny hudby z koncertních turné Moruša: Biela 2013, Moruša: Čierna 2015 a Takmer Sólo Tour 2016. které se rozdělí do dvaadvaceti skladeb. Najdete mezi nimi písničky jako "Sama", "Na Čiernom koni", "Modrá", "Pokoj v duši" nebo "Krajina rovina", přičemž většině z nich se dostalo nového aranžmá a přepracovaných kompozic. Vedle hudební složky album obsahuje fotografie z koncertů, autentické autorské zápisky a přístup k videozáznamu v HD kvalitě. Ukázky z titulu nabízejí stránky vydavatelství Slnko Records.


James Harries - Recorded Live In Bratislava (EP) (Tranzistor)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: akustický pop

James Harries - Recorded Live In Bratislava (EP)
Je to teprve několik dnů, co jsme vám představili nový singl Jamese Harriese "Lights", kde jsme vás upozornili i na nové EP. To nese jméno "Recorded Live In Bratislava" a se zmíněným singlem nemá nic společného. Jak už napovídá název, pět písní vzniklo ve slovenské metropoli, konkrétně v prostředí starého bratislavského televizního studia formou live session, kde došlo k náhodnému setkání Harriese s Ižďo Ižďinským. Zahrnuje skladbu, na které se aranžérsky podílel velšský tenorsaxofonista Osian Roberts i dvě písně s textem irského básníka a spisovatele Paula McMahona. Jedna z písní se v únoru objeví také na soundtracku nového polského velkofilmu "Plan B". Ukázky všech skladeb si můžete poslechnout na stránkách Supraphonline.cz.


Pavel Šporcl - Christmas On The Blue Violin (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční hudba / klasická hudba

Pavel Šporcl - Christmas On The Blue Violin
"Christmas On The Blue Violin", tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil s Královskou liverpoolskou filharmonií pod vedením dirigenta Sebastiana Lang-Lessinga. Desku naplnil třinácti slavnými i méně známými vánočních melodiemi, písněmi i tradičními koledami ve speciálních aranžích pro sólové housle s doprovodem orchestru, mezi nimiž nechybí například "Jingle Bells", "Tichá noc", "Narodil se Kristus Pán", Schubertova "Ave Maria", "Good King Wenceslav" ale i houslistova nejnovější vlastní kompozice "Motlitba". Hostem alba je Český pěvecký sbor Boni pueri a harfistka Jana Boušková. Pavel Šporcl desku doprovodí také speciálním turné, na kterém vystoupí přes sedmdesát hudebníků. Více se dozvíte na jeho oficiálních stránkách.


Lomond Campbell - Black River Promise (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / world music

Lomond Campbell - Black River Promise
Lomond Campbell nenese své jméno jen tak náhodou. Skotský hudebník žije ve staré, opuštěné škole u jezera na skotské Vysočině. Tam staví stroje, píše písně a nahrává zvuk nejhlubšího a nejtemnějšího Skotska. Před časem vydal EP "Only A City Apart" a nyní se prezentuje i dlouhohrajícím debutem "Black River Promise", které nahrál společně s desetičlenným smyčcovým uskupenímpod vedením cellisty Petea Harveyho, známého ze spolupráce s King Creosote, Modern Studies a The Leg. Bližší seznámení s tímto muzikantem můžete podniknout na jeho YouTube.com profilu.


Bob Dylan - Trouble No More: The Bootleg Series Vol. 13 / 1979-1981 (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / rock

Bob Dylan - Trouble No More: The Bootleg Series Vol. 13 / 1979-1981
Nobelovou cenou ověnčený Bob Dylan dále pokračuje ve vydávání svých koncertních záznamů. Ten aktuální má číslo 13, pochází z let 1979 až 1981 a dostal název "Trouble No More". K dostání bude hned v několika podobách, přičemž ta základní nabídne dvě CD s celkem třiceti písničkami, mezi nimiž najdete i čtrnáct dosud nevydaných skladeb. Obdobné složení bude mít i vinyl, ovšem fanoušci spíše sáhnou po deluxe edici s osmi audio disky a jedním DVD, obsahující hudební film "Trouble No More". Více informací o všech verzích sdílí hudebník na svém webu.


V krátkosti

  • Bryan Adams oslavil minulý týden padesáté osmé narozeniny a na oslavu vydává nový výběr hitů "Ultimate", na který zařadil celkem jednadvacet písniček, včetně dvou z poslední desky "Get Up" a také dvou zbrusu nových písní "Ultimate Love" a "Please Stay".
  • Do českých kin se americké drama "Roman J. Israel, Esq." dostane až v polovině ledna, ovšem ve Spojených Státech už má pro premiéře, a tak ho u nás předběhne jeho stejnojmenný soundtrack. O něj se postaral autor scénické hudby James Newton Howard, který na desku rozdělil hudbu na patnáct kompozic.
  • O něco dříve, hned tento čtvrtek vstoupí do kin, včetně těch českých hvězdně obsazené nové zpracování jedné z nejznámější detektivky, a sice "Vraždy v Orient Expresu". Hudbu k tomuto filmu složil Patrick Doyle a jeho čtyřiadvacet skladeb naplnilo soundtrack, který najdete pod anglickým názvem "Murder On The Orient Express".
  • Sněhuláka Olafa znají děti i dospělí z populární pohádky "Ledové království". Podobně jako "Tučňákům z Madagaskaru" se i jemu nyní dostalo samostatného filmu, ačkoli v jeho případě pouze krátkometrážnímu. I tak to ale vystačilo na soundtrack "Olaf's Frozen Adventure", který obstarali herci Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff a autor filmové hudby Christophe Beck.


Dále vychází:

Albert Collins feat. Rory Gallagher - Live On Air 1983 (bootleg) (Bertus)
Autograph - Get Off Your Ass (Bertus)
Band of Spice - Shadows Remain (Mystic Production)
Beast in Black - Berserker (Mystic Production)
Beast in Black - Berserker (Limited Edition) (Mystic Production)
Berlin Piano Quartet - Mozart, Mahler & Schumann: Piano Quartets (Sony Music)
Blackbear - Digital Druglord (Universal)
Blackmore's Night - Winter Carols (Bertus)
Bleeding - Elementum (Mystic Production)
Blues Pills - Lady in Gold : Live in Paris (Mystic Production)
Blues Pills - Lady in Gold : Live in Paris (CD+DVD) (Mystic Production)
Bryan Adams - Ultimate (Universal)
Crippled Black Phoenix - Horrifics Honorifics (Mystic Production)
Daria Van Den Bercken - Domenico Scarlatti And Daria Van Den Bercken (Sony Music)
Desecrator - To The Gallows (Mystic Production)
Dorothee Oberlinger - Bach - Small Gifts (Sony Music)
Era - Era-The 7th Sword (Universal)
Fitzgerald/Armstrong - Cheek To Cheek (Universal)
Forgotten Tomb - We Owe You Nothing (Mystic Production)
Guns N'Roses - Live In Noblesville 1991 (bootleg) (Bertus)
Chronus - Chronus (Mystic Production)
James Newton Howard - Roman J. Israel, Esq. (soundtrack) (Sony Music)
Long Arms - Young Life (Mystic Production)
Lost Horizons - Ojala (Mystic Production)
Martin Fröst - Messiaen: Quatuor Pour La Fin Du Temps (Quartet For The End Of Time) (Sony Music)
Masters Of Disguise - Alpha / omega (Mystic Production)
Metallica - History Of (Bertus)
Oliver Schnyder - Beethoven: The Piano Concertos (Sony Music)
Peter Froundjian - Christmas Piano Music (Sony Music)
Pink - Story So Far (Bertus)
Polaris - The Mortal Coil (Mystic Production)
RAM - Rod (Mystic Production)
Ria Mae - My Love (EP) (Sony Music)
Ringo Starr - Live On Air 1989 (bootleg) (Bertus)
Různí - Hope: Songs Of Encouragement And Inspiration (Sony Music)
Různí - Olaf's Frozen Adventure (soundtrack) (Universal)
Různí - Saving Souls With Rock'n'roll (Mystic Production)
Savage Annihilation - Quand´s Abbaise La Croix (Mystic Production)
Selig - Kashmir Karma (Sony Music)
Sepultura - Roots (Expanded Edition) (Warner Music)
Soulpersona - Momentum (Mystic Production)
Taylor Swift - Story So Far (Bertus)
The Frozen Autumn - Fellow Traveller (Mystic Production)
The Walls Group - The Other Side (Sony Music)
Tyler Bryant And The Shakedown - Tyler Bryant And The Shakedown (Universal)
U-Men - U-Men (Mystic Production)
Zach Williams - Chain Breaker (Deluxe Edition) (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Annihilator - For The Demented (Mystic Production)
Anti-Flag - American Fall/Gold Ltd. (Universal)
Anti-Flag - American Fall/Limited (Universal)
Band of Spice - Shadows Remain (Mystic Production)
Beast in Black - Berserker (Limited Edition) (Mystic Production)
Billy Idol - Billy Idol (Universal)
Billy Idol - Idolize Yourself (Universal)
Billy Idol - Rebel Yell (Universal)
Blues Pills - Lady in Gold : Live in Paris (Mystic Production)
Bob Dylan - John Wesley Harding (2010 Mono Version) (Sony Music)
Bob Dylan - Modern Times (Sony Music)
Bob Dylan - New Morning (Sony Music)
Bob Dylan - Saved (Sony Music)
Bob Dylan - Shot Of Love (Sony Music)
Bob Dylan - Slow Train Coming (Sony Music)
Bob Dylan - The Basement Tapes (Sony Music)
Bob Dylan - Trouble No More: The Bootleg Series Vol. 13 / 1979-1981 (Sony Music)
Bob Dylan & The Band - Before The Flood (Sony Music)
Cannibal Corpse - Red Before Black (Mystic Production)
Cypress Hill - III (Temples Of Boom) (Sony Music)
Hans Zimmer - Live In Prague (Universal)
Kansas - Leftoverture Live & Beyond (Sony Music)
Lomond Campbell - Black River Promise (Mystic Production)
Lost Horizons - Ojala (Mystic Production)
Mariah Carey - Merry Christmas II You (Universal)
RAM - Rod (Mystic Production)
Roy Orbison - A Love So Beautiful: Roy Orbison & The Royal Philharmonic Orchestra (Sony Music)
Saint Etienne - Good Humor (Mystic Production)
Sepultura - Roots (Expanded Edition) (Warner Music)
The Flower Kings - Unfold The Future (Re-Issue 2017) (Sony Music)
Tyler Bryant And The Shakedown - Tyler Bryant And The Shakedown (Universal)
U-Men - U-Men (Mystic Production)
Vandenberg's Moonkings - MK II (Bertus)

Reedice:
Candlemass - Nightfall (30th Anniversary Edition) (Mystic Production)
Mercyless - Coloured Funeral (Limited Edition) (Bertus)
Roy Orbison - A Love So Beautiful: Roy Orbison & The Royal Philharmonic Orchestra (Sony Music)
Různí - Zlaté vánoční album (Supraphon)
Saint Etienne - Good Humor (Mystic Production)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Emotivní rozchodovka "Každej sám" by mohla Slze přinést hit (17.03.2024 15:25)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Naživo: Hans Zimmer bez Hanse Zimmera vzal diváky v O2 areně na cestu kolem světa (09.03.2024 19:59)
- Fotogalerie: Hudební a vizuální show The World Of Hans Zimmer v obrazech (09.03.2024 18:47)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Bob Dylan a Willie Nelson v létě znovu vyrazí na společné festivalové turné (28.02.2024 14:32)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Bryan Adams zahraje na podzim v Brně (20.02.2024 10:14)
- Jacob Collier si na svou novou desku pozval plejádu hostů včetně Shawna Mendese či Chrise Martina (15.02.2024 12:56)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Rush Kryštof Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu