Scorpions novinkou "Follow Your Heart" potvrzují, že stále umí skládat pěkné balady

03.12.2017 10:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Scorpions před pár dny vydala kompilaci svých nejúspěšnějších balad. Titul pojmenovaný "Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads" přináší sedmnáct songů, mezi kterými nechybí takové klasiky jako "Still Loving You", "Wind Of Change" nebo "Send Me An Angel", kterou legendární Němci natočili v novém, akustickém provedení.

Aby byl titul pro fanoušky dostatečně atraktivní a nešlo o další zbytečnou kolekci již několikrát nabídnutých hitů, přináší výběrovka i dvě nové písně. Aktuálně je do evropských rádií nasazena skladba "Follow Your Heart". Ta sice zní hodně podobně jako všechny dosavadní balady Scorpions, tedy důraz je kladen především na líbivý a zpěvný refrén, na druhou stranu ale potvrzuje, že pětice z Hannoveru ani po více než padesáti letech v hudebním showbusinessu neztrácí dech.

České publikum se o tom mělo na vlastní kůži přesvědčit již dnes večer (3. prosince), v rámci aktuálního turné se totiž kapela měla představit v ostravské Ostravar Aréně. Vystoupení však bylo pár hodin před konáním zrušeno, fandové mohou pouze čekat na nový termín, který by měl být brzy ohlášen.

Článek byl po vydání aktualizován.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY