Taylor Swift v "...Ready For It?" zápasí sama se sebou

28.10.2017 15:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fanoušci Taylor Swift odpočítávají poslední dny do 10. listopadu, kdy jejich idol vydá nové album "Reputation". Pilotní singl "Look What You Made Me Do" rozhodně očekávání zpěvačky i vydavatelství splnil, neb si kromě více než šesti stovek milionů zhlédnutí na YouTube odnáší v rámci prodejů i několik zlatých a platinových statusů, které získal kromě Ameriky například i v Austrálii, Kanadě nebo Itálii.

Sama Taylor i její team rozhodně nepolevují a propagaci nadcházejícího alba šroubují do maximálních otáček. Zpěvačka poctivě komunikuje s fanoušky na sociálních sítích, stovce z nich již přehrála celou desku na utajené akci v Londýně, rozdává rozhovory do nejčtenějších zaoceánských časopisů a v následujících dnech ji čeká i několik živých vystoupení v populárních amerických a britských pořadech.

Kromě toho všeho stíhá ještě natáčet videoklipy. Před pár dny například natáčela klip v kebab shopu na jihu Londýna, ale ještě předtím stihla angažovat věhlasného a hudebníky často vyhledávaného Josepha Kahna, kterého požádala o vizuál k aktuálnímu singlu "…Ready For It?", který bude nové album "Reputation" i otevírat.

Zatímco předchozí klip byl poctou i zesměšněním jejích hudebních kolegů, tentokrát zpěvačka zabrousila do sci-fi a v klipu přináší odkazy na veřejností milované fantasy filmy "Blade Runner", "Tron" nebo "Mutant". Sama ve videu, které ani tentokrát rozhodně nestálo pár drobných, hraje hlavní dvojroli, a tak je nucena být sama sobě protihráčkou. Co dodat? Další skvělé dílko s překvapujícím koncem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY