Nothing More přijedou do Prahy představit novinku "The Stories We Tell Ourselves"

28.10.2017 08:17 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Texaská parta Nothing More sice funguje již od roku 2003, ale větší pozornosti se jí dostává až v posledních letech. Její rukopis je album od alba stále čitelnější a výjimkou není ani čerstvá novinka "The Stories We Tell Ourselves", která vyšla 15. září u vydavatelství Eleven Seven a je pátým studiovým albem těchto muzikantů.

Kapela prošla mnoha personálními změnami. V současnosti se sestava ustálila na složení Jonny Hawkins (zpěv), Mark Vollelunga (kytara), Daniel Oliver (basová kytara) a Ben Anderson (bicí). Zajímavostí je, že zpěvák a lídr Jonny Hawkins v kapele začínal jako bicman. Teprve po odchodu Treye Grahama kromě bicí soupravy převzal i jeho part zpěváka. A následně bubenickou stoličku přenechal Benu Andersonovi, aby se mohl naplno věnovat divokému projevu v čele kapely, kterým je Hawkins proslulý.

Nothing More zavítají do České republiky v rámci evropského turné The Stories We Tell Ourselves Tour. Tuzemští fanoušci je uslyší a uvidí v prostorách pražského klubu Futurum, a to v úterý 28. listopadu. Vstupenky jsou k dispozici na běžných předprodejních místech GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal či v pokladně Lucerna Music Baru a na webu klubu Futurum za 330 Kč. Na místě budou k sehnání za 390 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY