Soundtrack "The Bodyguard" oslaví čtvrtstoletí reedicí s novými verzemi písní Whitney Houston

25.10.2017 14:36 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

"Osobní strážce" se stal jedním z největších filmových trháků 90. let. Velké oblíbenosti se tehdy těšil i doprovodný soundtrack, který vyplodil hned několik celosvětových hitů. Enormní úspěch díky filmu zaznamenala také již předtím známá Whitney Houston, jejíž hlas je tu slyšet v šesti skladbách z třinácti.

V listopadových dnech uběhne pětadvacet let od vydání alba "The Bodyguard". To dává záminku k realizaci nové posmrtné desky s názvem "I Wish You Love: More From The Bodyguard". Novinka vycházející 17. listopadu kombinuje dosud nezveřejněné live nahrávky, alternativní verze hitů a remixy písní.

Tracklist je následující: I Will Always Love You (Alternate Mix), I Have Nothing (Film Version), I'm Every Woman (Clivilles & Cole House Mix I Edit), Run to You (Film Version), Queen of the Night (Film Version), Jesus Loves Me (Film Version), Jesus Loves Me (A Capella Version), I Will Always Love You (Film Version), I Have Nothing (Live), Run to You (Live), Jesus Loves Me / He's Got The Whole World In His Hands (Live), Queen of the Night (Live), I Will Always Love You (Live), I'm Every Woman (Live).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY