Bryan Adams bude v listopadu opět rekapitulovat. Výběr "Ultimate" nabídne i dvě novinky

26.10.2017 12:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kanadský rocker Bryan Adams vydal své debutové album v roce 1980, a tak není divu, že za téměř čtyřicet let, co se v hudebním show businessu pohybuje, svým fanouškům nabídl již několik výběrovek. A další chystá. Dostala název "Ultimate", digitálně a na CD vyjde 3. listopadu, o tři týdny později ji pak doplní i vinyl.

Bryan Adams - Ultimate
© facebook interpreta
Výběr songů rozhodně nebyl jednoduchý. Sedmapadesátiletý hudebník doposud vydal třináct studiových alb a něco kolem sedmdesáti singlů. Nakonec se na kolekci vešlo devatenáct největších hitů Adamsovy dosavadní kariéry. Ty doplní dvě nové písně "Ultimate Love" a "Please Stay".

"Jako skladatel, muzikant a zpěvák pořád vytvářím něco nového. Takže i přesto, že jsem vydal 'ultimátní' kolekci, neustále se dívám dopředu. Na desce jsou dvě nové písně, které jsem napsal tento rok a nesou v sobě zprávu, že s láskou se počítá i v nejistých časech," dodává k nové kompilaci sám zpěvák.

V návaznosti na vydání desky absolvujte Adams i speciální The Ultimate Tour. Odstartuje 24. května příštího roku v Manchesteru. Čeští fanoušci na jeho show ale nemusí čekat tak dlouho. Rocker totiž již 19. listopadu představí své největší hity i poslední album "Get Up!" v brněnské DRFG Areně. Poslední lístky seženete v předprodejích sítě Ticketpro.

Pro úplnost ještě dodejme tracklist nadcházející výběrovky "Ultimate": Go Down Rockin', Can't Stop This Thing We Started, Run To You, Ultimate Love, Heaven, It's Only Love, Here I Am, When You're Gone, Cloud Number Nine, (Everything I Do) I Do It For You, You Belong To Me, Summer Of '69, Have You Ever Really Loved A Woman?, Somebody, Please Forgive Me, Cuts Like A Knife, The Only Thing That Looks Good On Me Is You, All For Love, Back To You, Please Stay, 18 Til I Die.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY