Poslední skladbou posledního vystoupení upozorňují Black Sabbath na vydání rozlučkového živáku

31.10.2017 14:03 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Black Sabbath jsou jako kapela definitivně minulostí. Poslední dva koncerty proběhly letos v únoru v jejich domovském Birminghamu. Z koncertu, který formace odehrála v klasickém složení (bohužel bez bubeníka Billa Warda), vznikl nadupaný koncertní záznam, který se na jeden večer usídlil v kinech na celém světě, ta česká nevyjímaje.

Nyní Black Sabbath ohlásili vydání filmu "The End of the End" na nosičích. Koncertní záznam vyjde hned v několika formátech a jejich kombinacích. Pro ty, kterým stačí pouze zvukový záznam, je připravena 2CD nebo 3LP varianta, ti, kteří chtějí i obraz, mohou vybírat z DVD nebo BluRay verze. K dispozici bude také kombinace BluRay nebo DVD s CD. Pro největší fanoušky je připravena Deluxe verze se třemi CD, DVD a BluRay diskem. Záznam obsahuje šestnáct skladeb (respektive sedmnáct, budeme-li počítat i v tracklistu oddělenou představovačku kapely) a najdeme v něm průřez největšími hity kapely, včetně "Children of the Grave", "N.I.B", "War Pigs" nebo "Paranoid".

A živou verzi posledně jmenované skladby také skupina zveřejnila na svém YouTube profilu. Živák bude ve všech formátech k dispozici v obchodech od 17. listopadu.

.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY