Pink za sebe do tanečně-boxerského ringu v "Beautiful Trauma" poslala záskok

16.10.2017 16:53 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pink před pár dny vydala nové album "Beautiful Trauma" a už tak dost silné promoaktivity pochopitelně ještě zesílily. Kromě účinkování hned v několika amerických talk show vypustila do světa i taneční videoklip k titulní skladbě. A i když rozhodně netrpí tím, že by nerada ukazovala svou tvář jako Sia, asi se u této kolegyně nechala ve videu inspirovat.

V novém klipu totiž zpěvačka vůbec nevystupuje a místo toho je jeho hlavní hrdinkou herečka, modelka a hlavně tanečnice Larsen Thompson. Ta je přece jen o něco starší než Siina druhá tvář Maddie Ziegler a video je taky mnohem více pozitivně laděné. Celé se odehrává v opuštěné hale u boxerského ringu, kde v oblečení, které bylo v módě před několika dekádami, Larsen tancuje se skupinou tanečních boxerů. Klip si určitě nejvíce užijí ti, kdo se tancem zabývají, ale i tak je to moc pěkný pohled.

Abyste nebyli ochuzeni ani o samotnou zpěvačku, přikládáme také její vystoupení s touto písničkou v pořadu Saturday Night Live, kde Pink vokálně exceluje. Zábavné jsou hlavně části, kde s vykulenýma očima odstoupí od mikrofonu, protože nemůže naživo v televizi zazpívat "fucking".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY