Black Rebel Motorcycle Club jsou zpět v plné síle. "Little Thing Gone Wild" je toho důkazem

19.10.2017 15:17 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Black Rebel Motorcycle Club mají hotovo a hlásí se zpět s novým singlem. Téměř pět let po vydání "Specter At the Feast" vyjde další deska, která započne novou etapu kapely. Ta si totiž prošla v posledních letech dalším těžkým obdobím. V roce 2014 byl bubenici Leah Shapiro objeven nádor na mozku, a všechna aktivita členů formace tak byla soustředěna pouze na léčbu a operaci. Vše naštěstí dopadlo dobře, a tak je nyní trojice zpět s novým singlem "Little Thing Gone Wild".

Ten, jak je již u kapely zvykem, zdobí správný garážový zvuk, dunící bicí a ostré basy. BRMC jsou prostě rock 'n' roll a měnit se jen tak nechtějí. Jediné, co se změnilo, je producent, kterým se stal veterán Nick Launay. Londýnský rodák má za sebou již téměř čtyřicet let zkušeností a spolupracoval například se jmény jako Public Image Ltd, Gang Of Four či Yeah Yeah Yeahs.

Kytarista kapely Peter Hayes prozradil, že při psaní nového materiálu byla nejsilnějším tématem smrt. Sám témata označil jako něco na způsob černého humoru. Všichni tři členové se také shodli, že poslední události, ať už operace Leah nebo Robertovy deprese, se na nové desce výrazně projevily. Novinka ponese název "Wrong Creatures" a vyjde 12. ledna 2018. První ukázka "Little Thing Gone Wild" sice neukazuje nic nového a překvapivého, nicméně je dobře, že je tato parta opět zdravá a připravená na turné. To vypukne ihned po vydání desky.

Tracklist "Wrong Creatures" je následující: DFF, Spook, King Of Bones, Haunt, Echo, Ninth Configuration, Question Of Faith, Calling Them All Away, Little Thing Gone Wild, Circus Bazooko, Carried From The Start, All Rise.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY