Green Day nabídnou již v listopadu výběrovku "God's Favourite Band"

13.10.2017 14:46 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Punk-rockeři z Kalifornie Green Day se po patnácti letech opět přihlásí s výběrem největších hitů. Po "International Superhits" z roku 2002 je tu další bestofka nazvaná "God's Favourite Band" obsahující i dvě nové skladby. Mezi oběma výběry vyšlo šest řadových desek, takže americká trojice měla opravdu z čeho vybírat. Nakonec dala dohromady dvaadvacet skladeb, seřazených podle data vydání.

Mezi všemi světově známými singly, které tvoří většinu tracklistu, jsou i dvě překvapení. Prvním je již známá skladba "Ordinary World", nahraná v duetu s country hvězdou Mirandou Lambert, následně úplná novinka "Back In The USA". Datum vydání je naplánováno na 17. listopadu. Název kapela použila z intra, kterým se představila v "The Late Show" Stephena Colberta v březnu tohoto roku.

Frontman Billy Joe Armstrong také potvrdil, že fanoušci se můžou těšit i na film na motivy proslulého alba formace "American Idiot" z roku 2004. Scénář je sice prý stále v úpravách, televizní stanice HBO, která za snímkem bude stát, však již dala tvůrcům zelenou. Zatím však není jisté kdy by se fanoušci výsledku mohli dočkat.

Tracklist "Greatest Hits: God’s Favorite Band" je následující: 2000 Light Years Away, Longview, Welcome To Paradise, Basket Case, When I Come Around, She, Brain Stew, Hitchin’ a Ride, Good Riddance (Time of Your Life), Minority, Warning, American Idiot, Boulevard of Broken Dreams, Holiday, Wake Me Up When September Ends, Know Your Enemy, 21 Guns, Oh Love, Bang Bang, Still Breathing, Ordinary World [ft. Miranda Lambert], Back In The USA.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY