Craig David odstartuje rok 2018 s novým studiovým albem

16.10.2017 10:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když to s hudební kariérou Craiga Davida vypadalo poslední léta hodně bledě, loňským comebackovým albem "Following My Intuition" se opět dostal mezi první ligu a například doma v Anglii za prodeje dosáhl na zlato. Není proto divu, že si s další deskou vcelku pospíšil a fanouškům ji nabídne již koncem ledna příštího roku.

Craig David - The Time Is Now
© facebook interpreta
Sedmá řadovka dostala název "The Time Is Now" a těšit se na ni můžeme již 26. ledna. Šestatřicetiletý rodák ze Southamptonu novinku vydá na vinylu, CD, deluxe CD a chybět nebude ani opět populární kazeta. Základní edice alba přinese dvanáct písní, její deluxe verze nabídne tři songy navíc. Stejný počet, tedy patnáct songů, bude obsahovat i dvojvinyl.

Zpěvák při natáčení i tentokrát požádal o pomoc několik kolegů z hudební branže, pro desku "The Time Is Now" to byli Bastille, JP Cooper, AJ Tracey, Kaytranada a GoldLink. V rámci deluxe verze navíc i Chase & Status a Ella Mai. Jak různorodý zvuk novinka nabídne, odhalují první dvě ukázky “Heartline“ a "For The Gram", které si obě můžete poslechnout pod článkem.

A mimochodem, pokud byste si chtěli nové album Craiga Davida pořídit i s podpisem, máte možnost zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY