Hodiny novinkou "S tebou" lákají na debutové EP i jeho křest

10.10.2017 17:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Hodiny se na české hudební scéně pohybuje již více než rok a za tu dobu stihla vydat tři relativně úspěšné singly, které se ještě nyní prohání rádiovým éterem. V těchto dnech fanouškům nabízí konečně i první EP s názvem "S tebou", jehož vydání doprovází stejnojmenný singl.

Pětice se i tentokrát drží osvědčeného scénáře - na první poslech jde o líbivý poprockový song, který dle kapely "vypráví o nejistotě, pochybnostech a zevšednění životů a vztahů, ale i o naději a víře," má opět velmi dobře zvládnutou produkci a svojí náladou i textem zapadá mezi ty, které nám byly představeny v uplynulých dvanácti měsících. Aby si to formace v éteru dostatečně pojistila, dala rádiím bonus a nechala k songu vytvořit i tanečnější remix, který je prozatím k mání na Spotify a iTunes.

Pokud chcete slyšet, zda Hodiny znějí stejně dobře naživo jako po produkčních kouzlech, máte jedinečnou možnost již zítra, tedy ve středu 11. října. To skupina odehraje v pražské Akropoli výjimečný koncert, kde svoje první EP zároveň pokřtí a návštěvníkům ho poté dá zdarma na cestu domů. Role kmotra se ujme Richard Krajčo, který si Hodiny vybral jako jednoho z předskokanů na nedávné koncerty na strahovském stadionu Evžena Rošického. To nejzásadnější z jejich vystoupení kapela zaznamenala pro aktuální videoklip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY