Shania Twain zazpívá příští říjen v Praze

09.10.2017 10:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kanadská country-popová superstar Shania Twain právě oznámila další zastávky svého nadcházejícího světového turné. Poté, co v průběhu léta ohlásila americkou část turné a následně sedm koncertů po Velké Británii, nyní představuje dalších devět evropských zastávek, mezi kterými nechybí ani Česká republika, kde se představí úplně poprvé. V pražské O2 areně vystoupí 6. října 2018! Oficiální předprodej bude zahájen 13. října 2017 v 9:00 hodin, ceny vstupenek budou v rozmezí 1 490 - 2 590 Kč.

Shania Twain patřila na konci dvacátého a na začátku jednadvacátého století ke komerčně nejúspěšnějším zpěvačkám vůbec. Její alba se prodávala po miliónech, její singly obsazovaly první příčky světových hitparád a její koncertní turné platila za ta nejrychleji vyprodaná. Díky úspěchu alb "The Woman In Me" z roku 1995, "Come On Over" z roku 1997 a "Up!", které vyšlo v roce 2002, se stala jednou z nejpopulárnějších zpěvaček všech dob a pochlubit se může i celou řadou prestižních ocenění, mezi kterými nechybí ani pět cen Grammy.

Doposud prodala více než 90 milionů hudebních nosičů a již téměř dvě dekády si drží pozici nejprodávanější zpěvačky country. Právě její geniální propojení tohoto hudebního stylu s popem a mainstreamem bylo v tehdejší době revoluční a posluchači jej přijali s nadšením. Díky tomu se každý song, který zpěvačka představila, okamžitě stal celosvětovým hitem a její hity "You're Still The One", "That Don't Impress Me Much", "Man! I Feel Like A Woman" nebo "Ka-Ching!" tak i nadále můžeme pravidelně slýchat v rádiích. Dlouhých patnáct let si ale fanoušci museli počkat na její nové album. To se na trhu objevilo koncem září pod jednoduchým názvem "Now" a již v létě ho předznamenával výtečný popový singl "Life's About To Get Good".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY