shop.musicserver.cz
Nové desky 39/2017 - od Hurts přes Shaniu Twain po Miley Cyrus

Nové desky 39/2017 - od Hurts přes Shaniu Twain po Miley Cyrus

Vydáno: 02.10.2017 05:59 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

V tomto týdnu nás čeká doslova přetlak velkých hvězd. Po patnácti letech se vrací Shania Twain a doprovází ji Demi Lovato, countryová Miley Cyrus, nezvykle popoví Hurts, jazzová superskupina Blue Note All-Stars, člen Abby Benny Andersson, Chris Rea, s koncertními filmy Rolling Stones a David Gilmour a výběrovka Michaela Jacksona.

Pokud se v pondělí 2. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Shania Twain - Now (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / pop / rock

Shania Twain - Now
Neskutečných patnáct let napínala Shania Twain své fanoušky, než vydala svoji pátou desku "Now". Kanadská coutryová hvězda v mezidobí překonala rozvod s Robertem "Muttem" Langem, který produkoval její desky, dvojí onemocnění hlasivek a lymskou boreliózou, ovšem nejvíc času od prvních úvah v roce 2013 jí zabralo hledání producentského týmu. Nakonec ho našla a s dvanácti, respektive šestnácti písničkami jí pomáhali Ron Aniello (Bruce Springsteen, Lifehouse), Jake Gosling (Ed Sheeran, One Direction), Jacquire King (Norah Jones, Punch Brothers, Of Monsters And Men) a americký muzikant Matthew Koma. Styl i přes jiná jména zůstává neměnný a stále vychází ze směsi popu, rocku a country, do níž se občas přimíchají taneční fragmenty nebo třeba reggae. Jak se vše povedlo, můžete posoudit sami. Zpěvačka nahrála celé album na své VEVO.


Miley Cyrus - Younger Now (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country pop

Miley Cyrus - Younger Now
Z Miley Cyrus se za poslední roky stal hudební chameleon. Po popu s příměsí hip hopu na "Bangerz", experimentálně-psychedelické "Miley Cyrus & Her Dead Petz" se nyní vrací na úplné začátky, kde koketovala s country. Na své šesté desce "Younger Now" opět mixuje pop a country s dalšími lehčími styly, jak to už naznačil první singl "Malibu", který se stal mezitím velkým hitem. Miley Cyrus na něm, stejně jako na zbytku desky, spolupracovala s producentem Orenem Yoelem, který se podílel již na jejích předchozích nahrávkách. K "Malibu" na desku přidali ještě dalších deset písniček, včetně songu "Rainbowland", na níž se podílela její kmotra, countryová legenda Dolly Parton. Jak moc to s country Miley myslí vážně, můžete zjišťovat z prvních čtyř skladeb na jejím VEVU. Později bude "Younger Now" k sehnání i na vinylu.


Hurts - Desire (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synthpop / new wave

Hurts - Desire
V České republice velmi populární Hurts se vrací se svým čtvrtým studiovým albem, které nazvali "Desire". Duo na něm poprvé nespolupracovalo s Jonasem Quantem a ke spolupráci na produkci si přizvali Laela Goldberga, s nímž se potkali při nahrávání předchůdce. Výsledkem je celkem třináct písniček, o nichž Theo Hutchcraft tvrdí, že jsou plné vášně, bolesti a chtíče. Zároveň k tomu ještě dodává:"Chtěli jsme tentokrát udělat velkou popovou nahrávku, v níž by byla patrná ozvěna i tří předchozích alb. Textově se deska točí kolem našich osobních příběhů. Učili jsme se, jak být otevřenější a využili jsme různých zkušeností". Už na jaře nahrávku, která vyjde i na vinylu, uvedl singl "Beautiful Ones", který v září doprovodila dvojka "Ready To Go". Jejich videoklipy a ukázky zbylých písniček najdete na VEVU dua a naživo si je budete moct vychutnat 17. listopadu 2017 ve Fóru Karlín.


Demi Lovato - Tell Me You Love Me (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / soul

Demi Lovato - Tell Me You Love Me
Ještě před rokem Demi Lovato tvrdila, že si potřebuje od své kariéry odpočinout, ovšem už od letošního léta bylo zřejmé, že vše je jinak. Definitivně to potvrdila vydáním singlu "Sorry Not Sorry" a avízem nového alba "Tell Me You Love Me", které aktuálně vychází. Dvanáct písniček, respektive patnáct v případě deluxe edice si z podstatné části napsala sama společně s autory jako Toby Gad, Pop & Oakes či Chloe Angelides, zatímco o produkci se starali lidi jako třeba Stint (Gallant), John Hill (Shakira, Christina Aguilera), Taylor Parks, DJ Mustard a Sir Nolan. Mezi hosty pak uslyšíte Lil Wayna, Jaxe Jonese a Cheat Codes. Podle slov samotné zpěvačky jí bylo inspirací přelomové album Christiny Aguilery "Stripped". Zda se jí to povedlo, můžete zjišťovat prostřednictvím jejího VEVA, kde v krátkých ukázkách představuje celou desku.


Tip týdne

Blue Note All-Stars - Our Point Of View (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Blue Note All-Stars - Our Point Of View
Superskupina - někdy pravda, někdy spíše rádoby přání - ovšem v případě Blue Note All-Stars se jednoznačně jedná o ten první případ s tím, že označení super je ještě málo. Pod tímto názvem se totiž sešly jedny z největších hvězd legendárního labelu Blue Note - klavírista Robert Glasper, kytarista Lionel Loueke, kontrabasista Derrick Hodge, saxofonista Marcus Strickland, trumpetista Ambrose Akinmusire a bubeník Kendrick Scott. Poprvé se v této sestavě potkali před třemi roky na speciálním koncertu k oslavě pětasedmdesáti let Blue Note a letos došlo i na nahrávku "Our Point Of View", kam zařadili skladby ze svých sólových projektů, které přepracovali jako kapela. Jedinou výjimkou jsou "Witch Hunt" a "Masquelero" Waynea Shortera, přičemž v té druhé si zahostoval nejen sám autor, ale i další legenda Herbie Hancock. Produkci alba si pohlídal i prezident labelu Don Was. První ukázky z alba nabízí německý Amazon a my jen doplníme, že bude k sehnání i na vinylu.


Chris Rea - Road Songs For Lovers (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues

Chris Rea - Road Songs For Lovers
Anglický bluesový kytarista a zpěvák Chris Rea se posledními bluesově orientovanými alby mírně vytratil z širšího povědomí a svůj podíl na tom má i šestiletá pauza od vydání poslední řadovky "Santo Spirito Blues". Avšak nyní se vrací zpět na hudební scénu s dvanáctkou písniček, které spojil do alba "Road Songs For Lovers". Deset z nich jsou úplné novinky a zbylé dvě jsou předělávky starších skladeb. Konkrétně se jedná o "Moving On" z "Dancing Down A Stony Road" a o "Money" ze zmíněné "Santo Spirito Blues". Jak ale uvedl sám muzikant, všechny mají něco společného: "Většina písní je o chlapci a dívce, kteří jsou v autě. Všichni milují jízdu v tomhle dopravním prostředku a já právě tam dostávám nápady na všechny své písně." O tom, jak zní, se můžete přesvědčit ze sampleru nebo dalších ukázek na jeho VEVU, případně 7. listopadu naživo v pražském Kongresovém centru.


David Gilmour - Live At Pompeii (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: art rock / progresivní rock

David Gilmour - Live At The Pompeii (Blu Ray)
Jako pachatel i David Gilmour se vloni v červnu vrátil na místo činu, konkrétně do římského amfiteátru v Pompejích. Na rozdíl od svých Pink Floyd, kteří zde v roce 1972 natočili dokumentární koncertní film, zde Gilmour uspořádal dva koncerty, které byly prvním veřejným představením na tomto místě po výbuchu Vesuvu a zničení Pompejí v roce 79. Mírně okleštěný záznam koncertu mohli vidět fanoušci v kinech již před pár týdny a nyní se dostává plný i do jejich domácích přehrávačů, a to hned v několika formách. "Live At Pompeii" můžete koupit na CD, DVD, Blu-Ray, vinylu nebo digitálně. Pro opravdové fanoušky je připravený Deluxe Box Set zahrnující 2 CD a Blu-Ray s bonusovými záběry koncertů v Jižní Americe a v Polsku, kde Gilmour vystupoval s Vratislavskou filharmonií, a dokumenty z turné z různých kontinentů. Více vás mohou navnadit ukázky na YouTube.com profilu Davida Gilmoura.


Imodium - Element (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Imodium - Element
Broumovská parta Imodium se po čtyřech letech studiově vrací s novinkou "Element", na které si sice ponechala svůj obvyklý rukopis, ale přesto překvapuje tvrdším a syrovějším soundem i velmi vyrovnaným materiálem. Ten se pokusí obstát v konkurenci předchozího, rovněž velmi povedeného počinu "Valerie". První vlaštovkou se stal kousek "Proud". Imodium v ní přitvrdili, přizvali frontmana Stroy Michala Skořepu. Uvedenou novinku "Proud", stejně jako zbytek desky, kapela nahrála na domácí půdě v srdci tamního Benediktinského kláštera, kde je čerstvě vybudované nahrávací studio. Na podzim pak Imodium vyjedou představit "Element" naživo. Ještě předtím však kapelu zachytíme na společném turné "Správní chlapi Tour" se spřátelenými Rybičkami 48.


Benny Andersson - Piano (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Benny Andersson - Piano
Ač se to možná ani nezdá, někdejší člen slavné Abby Benny Andersson je stále velmi aktivní a jeho sólová kariéra už čítá řadu různých projektů, včetně sólových alb, muzikálů, nahrávek Benny Anderssons Orkester či různých dalších spoluprací. Nyní vše toto shrnul na jedno album, které ve svém stockholmském studiu nahrál pro vydavatelství Deutsche Grammophone. Tato volba a název "Piano" odhaluje koncept celé nahrávky. Jedenadvacet skladeb pojal v klasickém stylu pouze na klavír a zařadil mezi ně vedle několika hitů domovské skupiny, jako jsou "Thank You For The Music" či "Happy New Year", kompozice z muzikálu "Chess", "Kristina" a v neposlední řadě i vybrané songy ze sólových alb, jako třeba "Målarskolan" z CD "November 1989". Více se o této desce Andersson rozpovídal na facebookovém profilu ABBY.


36 Crazyfists - Lanterns (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

36 Crazyfists - Lanterns
Osazenstvo formace 36 Crazyfists pochází z Aljašky a svým fanouškům přináší novinku "Lanterns". Nástupce dva roky starého díla "Time And Trauma" přináší dvanáct písní. Frontman Brock Lindow k ní prozradil: "Je to odraz nás samých. Všichni máme nástroje, abychom sami ze sebe mohli vymáčknout to nejlepší. A hlavně se nepropadnout do beznaděje. Miluj, odpouštěj a nikdy se nevzdávej." Ukázku v podobě kousku "Death Eater" najdete na stránkách Blabbermouth.ne.


Jamie Lawson - Happy Accidents (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: akustický pop

Jamie Lawson - Happy Accidents
Ed Sheeran má prozatím na svém labelu Gingerbread Man Records podepsané dva umělce: Foy Vance a Jamieho Lawsona, který vydává svoji druhou desku na této značce "Happy Accindetns". Bude mít na co navazovat. Eponymní předchůdce doputoval až na vrchol britské hitparády, skvěle se mu dařilo i v Austrálii a na Novém Zélandu a zaregistrovali jej i Američané. Svým fanouškům přináší slušnou porci nové muziky v podobě třinácti písniček, které deluxe edice rozšíří o další čtyři kusy. První ukázky sdílí písničkář na svém YouTube.com profilu.


Pearl Jam - Let's Play Two (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: grunge rock

Pearl Jam - Let's Play Two
"Let's Play Two" je název koncertního živáku a dokumentárního snímku americké alternativní rockové formace Pearl Jam. Materiál pro tento živák byl pořízen na dvou koncertech kapely ve Wrigley Field během posledního turné. Posluchačům přináší sedmnáct písní. Dokument je navíc úzce spjatý s historií a úspěchy sportovního klubu Chicago Cubs, pro který frontman kapely Eddie Vedder nbapsal v roce 2008 kousek "All The Way". Režii dokumentu si vzal na starost Danny Clinch. Jak se spolupráce povedla otestujte sami z ukázky na stránkách Nytimes.com.


Jessica Lea Mayfield - Sorry Is Gone (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / alternativní country

Jessica Lea Mayfield - Sorry Is Gone
Americká písničkářka Jessica Lea Mayfield stále drží normu jedno album za tři roky, a tak letos uzrál čas na její čtvrtou nahrávku "Sorry Is Gone". Pro produkci jedenácti písniček si vybrala John Agnella, který v minulosti pracoval se Sonic Youth, Kurt Vile nebo Dinosaur Jr. Agnello jí do studia přizval muzikanty jako Cameron Deyell, Emil Amos, bubeníka Sonic Youth Steva Shelleyho a přidal si i Seth Avett z The Avett Brothers. Všichni tito zařídili, že "Sorry Is Gone" je nejrozmanitější nahrávkou muzikantky a míchají se na ní bluegrassové kořeny s devadesátkovým alt rockem a ozvěny noise popu. První tři ochutnávky servíruje Jessica Lea Mayfield na svém VEVU.


Ibeyi - Ash (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: brit pop

Ibeyi - Ash
Už je to dva a půl roku, co se nám představilo sesterské duo Ibeyi kombinující soul, elektroniku, downtempo a r'n'b s latinsko-americkými a africkými prvky. Jejich eponymní debut se velmi dobře chytnul na obou březích Atlantiku a nyní na něj Lisa-Kaindé Diaz a Naomi Diaz navazují druhou deskou "Ash". Ve dvanácti písničkách uslyšíte vedle již zmíněného také odkazy na jazz a hlavně hosty, kterými jsou Kamasi Washington, Meshell Ndegeocello, Mala Rodriguez a Chilly Gonzales. První čtyři skladby sdílí duo na svém YouTube.com kanále.


Michael Jackson - Scream (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / post-disco / new jack swing

Michael Jackson - Scream
Je to teprve několik málo týdnů, co měla v Benátkách premiéru 3D verze videoklipu "Thriller" a nyní s obdobnou tématikou vychází i nová kompilace Michaela Jacksona "Scream". Nabídne třináct písniček Krále popu, které mají elektrizující a taneční náboj. Vedle duetu se sestrou Janet, který dal celému výběru jméno, se na něj zařadili i písničky jako "Dirty Diana", "Dangerous", "Unbreakable", "Leave Me Alone", "This Place Hotel" a "Torture" od The Jackson 5 nebo "Somebody's Watching Me" od Rockwella, k níž Michael Jackson přidal svůj vokál. Jedinou specialitou kompilace je závěrečný mash-up od The White Panda, kde se propojily "Blood On The Dance Floor", "Dangerous", "This Place Hotel", "Is It Scary" a "Leave Me Alone". Trailer k albu, které později vyjde i na vinylu, uvidíte na Jacksonově VEVU, kde uslyšíte i nový remix "Thrilleru" od Steva Aokiho.


Vessels - Great Distraction (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Vessels - Great Distraction
"A je to. Poslední tři roky našich životů vyextrahované do hodinového zvuku. Centrum našeho kolektivního snažení a naše oběť vám, našim fanouškům..." Přesně takhle uvádí své nové album "Great Distraction" formace Vessels. Svůj nový počin vydává na CD, dvojvinylu a ve speciální limitované edici. Na oficiálních stránkách kapely najdete k poslechu dvě skladby - "The Great Distraction" a "Deflect The Light", ve které uslyšíte také muzikanty z The Flaming Lips.


Rolling Stones - Sticky Fingers Live At The Fonda Theatre 2015 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues rock / hard rock

Rolling Stones - Sticky Fingers Live At The Fonda Theatre 2015
Rolling Stones nás v poslední době zasypávají různými koncertními nahrávkami a filmy a nehodlají v tom přestat. Ovšem jak napovídá název toho zatím posledního, "Sticky Fingers Live At The Fonda Theatre 2015", tento bude velice speciální. Jedná se o záznam koncertu v hollywoodském The Fonda Theatre, kde kapela uspořádala speciální koncert u příležitosti reedice jejich slavného alba "Sticky Fingers". Poměrně intimní představení kontrastující s jejich stadionovými koncerty se odehrálo 20. května 2015, tedy těsně před zahájením jejich Zip Code Tour, a kapela na něm odehrála celou desku z roku 1971. Záznam bude k dispozici na DVD a Blu-Ray a v případě DVD také v kombinaci s CD a trojicí vinylů. Trailer a první ukázky už skupina servíruje na svém YouTube.com profilu.


Matt Maher - Echoes (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: současná křesťanská hudba / worship

Matt Maher - Echoes
Kanadský zpěvák Matt Maher patří k nejúspěšnějším představitelům současné křesťanské hudby. Na svém kontě má osm nominací na Grammy, pět úspěšných studiových alb a spolupráci s Jonem Foremanem ze Switchfoot a Chrisem Tomlinem. Druhý jmenovaný se podílel i na jeho šestém albu "Echoes", které přinese jedenáct písniček ve standardní verzi a šestnáct v případě deluxe edice. Bližší seznámení nabídne jeho VEVO.


Dále vychází:

Air Raid - Across the Line (Mystic Production)
Alistair Mcgowan - The Piano Album (Sony Music)
Art Pepper - Presents West Coast Sessions! Volume 5 (Warner Music)
Astroid Boys - Broke (Sony Music)
David Bowie - A New Career In A New Town (1977-1982)/Limited Edition (Warner Music)
Debbie Ray - Slave To The System (Mystic Production)
Erick Morillo - Subliminal Sessions 2017 (Sony Music)
Feeder - The Best Of (Warner Music)
Feeder - The Best Of (Deluxe Edition) (Warner Music)
Fernando Varela - Vivere (Universal)
Grave Pleasures - Motherblood (Sony Music)
Grave Pleasures - Motherblood (Sony Music)
John Lee Hooker - King Of The Boogie (Universal)
Kadavar - Rough Times (Mystic Production)
Kadavar - Rough Times (Limited Edition) (Mystic Production)
Loney Dear - Loney Dear (Mystic Production)
Marvin Sapp - Close (Sony Music)
Nocturnal Rites - Phoenix (Mystic Production)
Nocturnal Rites - Phoenix (Limited Edition) (Mystic Production)
Olympic - 66 Nej + 1 (Supraphon)
Oscar & The Wolf - Infinity (Mystic Production)
Plan Three - Wish I Was Stormborne (Sony Music)
Popa Chubby - Two Dogs (Mystic Production)
Section A - Wall Of Silence (Mystic Production)
Shrapnel - Raised On Decay (Universal)
Slime - Hier Und Jetzt (Sony Music)
Tanya Goodman Sykes - Rock-A-Bye Collection (Sony Music)
Teodor Currentzis - Tchaikovsky: Symphony No.6 (Sony Music)
Tim Lovelace - Living In A Coffee World (DVD) (Sony Music)

Vychází na vinylu:
21 Savage - Issa Album (Sony Music)
36 Crazyfists - Lanterns (Universal)
Air Raid - Across the Line (Mystic Production)
Astroid Boys - Broke (Sony Music)
Benny Andersson - Piano (Universal)
Blue Note All-Stars - Our Point Of View (Universal)
Cypress Hill - Cypress Hill (Sony Music)
Cypress Hill - III (Temples Of Boom) (Sony Music)
David Bowie - A New Career In A New Town (1977-1982)/Limited Edition (Warner Music)
David Gilmour - Live At Pompeii (Sony Music)
Electric Light Orchestra - Out Of The Blue (Sony Music)
Faithless - Reverence (Sony Music)
Frank Zappa - Absolutely Free (Universal)
Grave Pleasures - Motherblood (Sony Music)
Hurts - Desire (Sony Music)
Chris Rea - Road Songs For Lovers (Warner Music)
Ibeyi - Ash (Bertus)
Jag Panzer - Deviant Chord (Mystic Production)
Jamie Lawson - Happy Accidents (Warner Music)
Jessica Lea Mayfield - Sorry Is Gone (Bertus)
Johnny Cash - I Walk The Line (Sony Music)
Kadavar - Rough Times (Mystic Production)
Loney Dear - Loney Dear (Mystic Production)
Michael Jackson - Scream (Bertus)
Miles Davis - Greatest Hits (1969) (Sony Music)
Mundy - Jelly Legs (Sony Music)
Nocturnal Rites - Phoenix (Mystic Production)
Oscar & The Wolf - Infinity (Mystic Production)
Paul Simon - There Goes Rhymin' Simon (Sony Music)
Pearl Jam - Let'S Play Two (Universal)
Plan Three - Wish I Was Stormborne (Sony Music)
Popa Chubby - Two Dogs (Mystic Production)
Primus - Desaturating Seven (Mystic Production)
Radio Moscow - New Beginnings (Sony Music)
Rolling Stones - Sticky Fingers Live (3LP/DVD) (Universal)
Run-DMC - Raising Hell (Sony Music)
Run-DMC- Tougher Than Leather (Sony Music)
Santana - Greatest Hits (1974) (Sony Music)
Shania Twain - Now (Universal)
Simon & Garfunkel - The Concert In Central Park (Live) (Sony Music)
Slime - Hier Und Jetzt (Sony Music)
The Clash - Sandinista! (Sony Music)
Thelonious Monk - Piano Solo (Sony Music)
Vessels - Great Distraction (Mystic Production)

Reedice:
Julio Iglesias - The Real... Julio Iglesias (Sony Music)
Keyon Harrold - The Mugician (Sony Music)
Různí - Christmas Classics (Sony Music)
Různí - The Real... Cuba (Sony Music)
Thelonious Monk - Piano Solo (Sony Music)
Tim Lovelace - Living In A Coffee World (Sony Music)

NÁZORY
  • .... (Anonym, 03.10.2017 20:15) Reagovat

    Nějak zapomínáte na taneční interprety.. :D např.: 2 týdny zpátky Galantis "The Aviary", anebo tento týden Robin Schulz "Uncovered" nijak na to nejsem ujetej ale všiml jsem si toho.. :D

  • Shania (MartinH, 04.10.2017 19:36) Reagovat

    Na album Shanii Twain jsem trpělivě čekal 15 let a byla to opravdu dlouhá doba. Jednu dobu kolem ní bylo neskutečné ticho a bylo to zvláštní ticho. Konec 90.let byl plný jejich hitů a její kariéra (mimo čr) dosahovala neuvěřitelných rozměrů... pak najednou šlus. Pak přišla kniha, která byla sondou do jejího zpočátku velmi trpkého života... pak osmidílný dokument Why not?, který odhalil, co se děje a vše dávalo smysl. Ztráta hlasu, rozvod, lymská borelióza, která jí trvale poškodila hlasivky... no... pro zpěvačku jejich rozměrů celkem fatální věc. Ale pak najednou show v Las Vegas, živé album a turné... jenže nikde nový materiál. A konečně NOW. Album, které je v mnoha směrech jiné. Kompletně napsané samotnou Shaniou, která velice důmyslně střídá veselejší písně s těmi smutnými, ve kterých samozřejmě naráží na zlomené srdce a rozpad manželství.Její hlas je jiný. Je v určitých místech velmi hluboký a je znát, že jej rozsah je poškozen nemocí. Občas zní velmi upraveně, ale ve výsledku... klobouk dolů!! 16 písní od ženy, která nebylaschopná zavolat ani na svého psa... pořádá nálož. Hudebně je to rozhodně to nejrozmanitější album, které kdy Shania vytvořila. Pop přechází do country, country do reggea a rocku neboakustické melancholie s použitím dechových nástrojů. Neuvěřitelné. Shania dokázala, že rozhodně do starého železa nepatří a je to velmi povedený comeback!!

    • Re: Shania (Maroš, 06.10.2017 14:11) Reagovat

      Nechcem ti kaziť radosť,ale si asi jediný.Album je najhorší u kritikov za posledné mesiace.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Miley Cyrus a Pharrell Williams si v novém singlu hrají na doktory (14.03.2024 20:09)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Keith Richards přidal k Reedově "I’m Waiting For My Man" své specifické charisma (05.03.2024 08:05)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Jen Kateřina Marie Tichá konkuruje rapu: její "Plamen" rozpálil top pětku albového žebříčku (15.02.2024 10:30)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Pearl Jam se vracejí s deskou "Dark Matter". Bude prý tvrdší, než čekáme (14.02.2024 10:43)
- Dua Lipa stále vládne českým rádiím, Miley Cyrus je mezi nejhranějšími už déle než rok (08.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Mirai Billie Eilish Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu