Sohn přesouvá evropské turné. V Praze vystoupí na jaře

21.09.2017 19:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Britský zpěvák a producent SOHN přesouvá své evropské turné. Původně měl vystoupit 16. listopadu 2017 v pražském Paláci Akropolis. Nový termín koncertu je 12. května 2018, místo konání koncertu se nemění. Všechny vstupenky zůstávají platné, není nutné je měnit za nové a dají se případně vrátit do 23. listopadu. Vstupenky na nový termín jsou nyní k dispozici přes fource.cz, GoOut.cz a Ticketpro.

Hudebník zaslal toto prohlášení: "Díky všem, kdo jste mi letos vyjádřili podporu na koncertech a festivalech. Posledních dvanáct měsíců bylo nesmírně intenzivních, od narození prvního dítěte přes vydání druhé desky až po náročné turné, během kterého jsem se přemisťoval z jednoho konce světa na druhý. Letošní koncertování si na mě vybralo svou daň, jak psychicky, tak fyzicky. Bylo mi důrazně doporučeno si dát pauzu. Proto přesouvám říjnové a listopadové termíny na příští rok. Moc mě mrzí, že vás tím zklamu. Nedělal bych to, kdyby by to nebylo absolutně nutné. Jsem doopravdy vděčný za vaši přízeň a podporu a těším se na vás příští rok s čistou hlavou a v té nejlepší formě."

Christopher Michael Taylor se nejdříve proslavil svým projektem Trouble Over Tokyo, který ale opustil v roce 2012 a vydal se vstříc novým hudebním obzorům pod jménem SOHN. Debutové album "Tremors" následovala dvouletá globální tour, která jej potvrdila jako tajný tip hudebních znalců. Uhrančivá kombinace vokálu a analogových syntezátorů sklidila ohlasy od Pitchforku po The Guardian. SOHN poté spolupracoval s různými hvězdami - skládal pro Rihannu nebo remixoval tracky Disclosure a The Weeknd. Do České republiky se podívá s nejnovějším albem "Rennen".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY