Jessie J nehitovost sluší! "Think About That" je parádní návrat na hudební scénu

21.09.2017 18:38 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Jessie J se v posledních letech nedařilo tak, jak by si její management přál. "Sweet Talker", deska povedená, dokonce s hitovou spoluprací "Bang Bang", vcelku propadla. Ještě před rokem si dokonce zpěvačka vůbec nebyla jistá, zda ještě někdy nějakou hudbu vydá. V novince "Think About That" by však člověk nějaké tápání jen těžko pohledal. S emocemi šla Britka tentokrát skutečně na dřeň.

Skladba však není typickou baladou, jak by se dalo usuzovat. Především se jedná o poměrně nemelodickou věc. Piánová melodie zajímavě visí na bicích a vytváří tak napjatou atmosféru. Že si něco takového žádá hlasové exhibice? Podle všeho ne - Jessie drží svůj hlas dost zkrátka (Demi Lovato by to mohla občas zkusit taky).

Klip je potom opakem této zdrženlivosti. V černobílém artovém videu sledujeme zpěvačku spoutanou na podlaze, dokonce i pózující v BDSM oblečcích. Tyto výstřelky však nekřičí "chci zhlédnutí a tohle mi je zajistí", ony se k oné ponuré náladě zkrátka hodí. Povedené dílko se vším všudy, a to nejen s porovnáním s naprosto katastrofální rozehřívačkou "Real Deal", na kterou jsme pro dobro vašich uší ani neupozorňovali.

Na konec pár informací k albu, na němž bychom "Think About That" měli očekávat. Jmenovat se bude "R.O.S.E." a datum vydání zatím nemá. Název desky značí slova Realizations, Obsessions, Sex a Empowerment. Pro jeho propagaci vyrazí interpretka příští měsíc na malé turné, jež se ponese spíše v intimnějším duchu. Nejbližší evropskou zastávkou je Berlín. Bylo také zveřejněno upoutávkové video, které přikládáme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY