shop.musicserver.cz
Nové desky 38/2017 - od Anety Langerové přes The Killers po Těžkýho Pokondra

Nové desky 38/2017 - od Anety Langerové přes The Killers po Těžkýho Pokondra

Vydáno: 25.09.2017 07:41 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tento týden se mohou těšit na žně fanoušci české hudby. Potěší je vánoční Radůza, koncertní Aneta Langerová, stále pikantní duo Těžkej Pokondr, opět rocková Petra Janů či více alternativní Narajama. Světovou scénu pak zastupují Van Morrison, Fifth Harmony, Cut Copy, Cradle Of Filth, The Killers, IAMX a konečně i Fergie.

Pokud se v pondělí 25. září vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Fergie - Double Dutchess (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / r'n'b / pop

Fergie - Double Dutchess
Členka Black Eyed Peas vydala své debutové album v roce 2006. Ačkoli nikdy nevystoupalo na vrchol americké hitparády, zůstalo těsně pod ním, prodalo se ho přes šest miliónů. Není tedy divu, že jeho nástupce byl dlouho očekávaný. Ve výsledku si ale museli příznivci počkat dlouhých jedenáct let. Definitivní potvrzení návratu dostali před necelým rokem a nyní je "Double Dutchess" konečně tu. Zpěvačka na něm nabídne celkem třináct písniček a velmi pestrý žánrový mix. Nejvíce převládají hip hop, pop a r'n'b, ale vedle toho uslyšíte i fragmenty reggae, tropical house, či world music. Mezi více jak dvacítkou producentů najdete jména Polow da Don, will.i.am, Yonni, Leon "Roccstar" Youngblood, DJ Mustard, Toby Gad, Cirkut, či Alesso a přímo za mikrofonem zpěvačku doplnili YG, Nicki Minaj, Rick Ross a její syn Axl Jack. Z alba vyšly již čtyři singly, k jejichž videím na svém VEVU přidala Fergie další ukázky. Není divu. K dispozici bude totiž i video podoba celého alba s názvem "Double Dutchess: Seeing Double"


The Horrors - V (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Horrors - V
Britská rocková formace The Horrors přichází s pátou studiovou deskou "V". Prvním singlem známým z rádií je kousek "Machine", na které (stejně jako na ostatních písních) kapela spolupracovala s producentem Paulem Epworthem. Nahrávka obsahuje celkem deset kousků, které od recenzentů dostaly nadmíru pozitivní ohodnocení od všech uznávaných hudebních médií. K výše jmenované vlaštovce vznikl i videoklip, na který se můžete podívat na YouTube.com.


Těžkej Pokondr - Star Boys (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Těžkej Pokondr - Star Boys
Duo Těžkej Pokondr slaví letos více než dvacet let na scéně a vedle tří velkých koncertů vydávají také nové album "Star Boys". Na konceptu nic nemění a svým příznivcům servírují hity blízké i vzdálenější minulosti s českými texty, které nejenom parodují samotné písničky, ale zároveň glosují dění kolem nás. Tentokrát sáhli po hitech jako "I'm Scatmen", na níž spolupracoval Matěje Rupperta, "Macarena", kde si zahostovala Adéla Gondíková, "We Are Family", "I Like To Move It" a taneční věci doplňuje "I'm Too Sexy". Rockové kousky zastupují "Eye Of The Tiger", "I Love Rock And Roll", "Love Hurts" nebo "Easy" proslavená kapelami The Commodores a Faith No More. Z klasiky osmdesátých let sáhli po "Da, Da, Da" a "Bakerman" od Laid Back, která je poctou domácím J.A.R. s hostujícím Oto Klempířem. Mezi zahraniční písně se dostal i zástupce domácího popu, filmový hit "Vzhůru k výškám" s novým textem "Úctu knížkám". Texty pro české verze napsali Xindl X, Lou Fanánek Hagen a hlavně samotní Pokondři. Seznam všech skladeb naleznete na Supraphonline.cz a my jen dodáme, že poprvé ve své historii se pánové dostanou i do drážek vinylu.


The Killers - Wonderful Wonderful (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Killers - Wonderful Wonderful
Podobně jako The Horrors vydávají i The Killers páté studiové album. Nahrávka americké rockové formace ale nese titul "Wonderful Wonderful" a jde o jejich první desku vydanou od roku 2013, kdy se na svět dostala "Battle Born". Kromě kapely na její produkci zapracovali pánové Jacknife Lee a Stuart Price. Z rádií můžete znát dva singly "The Man" a "Run For Cover". Kromě nich obsahuje deska dalších osm kousků, ve kterých najdete i několik hostujících muzikantů. Kupříkladu Mark Knopfler z Dire Straits si střihl kytarové sólo v "Have All The Songs Been Written?" a Australan Alex Cameron zase přispěl textově do skladby "Run For Cover". Novinkovou desku si můžete poslechnout na stránkách Pitchfork.com.


Tip týdne

Van Morrison - Roll With The Punches (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Van Morrison - Roll With The Punches
Van Morrison by si už mohl užívat zaslouženého důchodu, ale on i ve svých dvaasedmdesáti letech vydává třicáté sedmé studiové album "Roll With The Punches". On sám si pro něj vybral deset rhythm and bluesových klasik, které doplnil pěti novými vlastními písničkami. Mezi coververzemi najdete například "Stormy Monday" a "Mean Old World" T-Bone Walkera, "Bring It On Home To Me" Sama Cooka, "Teardrops From My Eyes" Rudyho Toombse, "Benediction" Mose Allisona či "I Can Tell" Bo Diddleyho. Van Morrison si album sám produkoval a do studia si pro jeho nahrání pozval muzikantská esa, jako jsou klavíristé Georgie Fame a Jason Rebello či kytarista Jeff Beck, a doplnili ho zpívající hosté Chris Farlowe a Paul Jones. První dvě písničky z desky, a to hned v živé podobě, nasdílel Van Morrison na svém VEVU. Album pochopitelně seženete i na vinylu.


Radůza - Studna v poušti (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční hudba / folk

Radůza - Studna v poušti
Po kratší odmlce se Radůza vrací s albem "Studna v poušti", které ale není zcela obyčejné. Čtrnáct originálních písniček totiž navazuje na tradici především českých, ale i světových koled a vánočních písní. Krom písní zamýšlejících se nad hlubším smyslem Vánoc, nechybějí ani písně veselé, až žertovné, týkající se třeba vzpomínek na to, jak šel strýček "kupovat" stromek s pilkou do lesa. Obvyklé nástrojové obsazení (kytara, klavír, akordeon, bicí) rozšířila o smyčcový orchestr, hoboj, vokální dětský a smíšený sbor i méně tradiční cimbál. Aranžmá svěřila Janě Vöröšové, která s Radůzou spolupracovala již na soundtracku k filmu "Tenkrát v ráji", a Josefu Štěpánkovi, s nímž se potkala v minulosti třeba v Ďáblovu stádu. Ukázky všech skladeb uslyšíte na stránkách vydavatelství Supraphon.


Fifth Harmony - Fifth Harmony (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / pop

Fifth Harmony - Fifth Harmony
S názvem třetího studiového alba si členky Fifth Harmony příliš hlavu nelámaly. Nese stejné jméno jako kapela a je tak trochu zavádějící, protože poté, co skupinu opustila Camila Cabello, je pět harmonií minulostí. Už tedy pouze ve čtyřech zbývající dívky natočily celkem deset písniček, na nichž spolupracovali mimo jiné DJové a producenti The Stereotypes, Skrillex, Poo Bear, Monsters And Strangerz, Ester Dean, Ammo & Dallas K, Dreamlab, Harmony Samuels, Tommy Brown, Ian Kirkpatrick a Sebastian Kole. Už z tohoto výčtu je zřejmé, že jde o poměrně pestrou skvadru, což se podepsalo i na stylu. Obvyklou kombinaci r'n'b a pop tentokrát doplní dancehall, tropical house, prvky hip hopu, elektronické hudby, karibské vlivy a částečně i "retro" z devadesátých let. První ukázky sdílí kvartet na svém VEVU.


Cradle of Filth - Cryptoriana - The Seductiveness of Decay (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: extrémní metal

Cradle of Filth - Cryptoriana - The Seductiveness of Decay
Se dvanáctou studiovkou přichází ikona extrémní metalové hudby, kapela Cradle Of Filth. Produkci nástupce dva roky starého díla "Hammer Of The Witches" dostal na starost Scott Atkins a společně s kapelou (kde působí také dva čeští muzikanti) dal dohromady osm skladeb. Jako první ochutnávka byla vybrána skladba "Heartbreak And Seance" a vznikl k ní také poutavý videoklip. Ten si můžete prohlédnout na YouTube.com a o svůj názor se s námi podělit v komentářích.


Enter Shikari - Spark (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: post-hardcore

Enter Shikari - Spark
Od svého založení posunují Enter Shikari hranice post-hardcoreu o kus dál. Jejich novinka "Spark" není žádnou výjimkou. Nahrávání probíhalo v Northamptonshire zkraje letošního roku a produkci dostal na starost David Kosten a Rou Reynolds. Na úvod se do rádií dostal singl "Live Outside". Vznikl k němu i videoklip, který si můžete prohlédnout na stránkách Entershikari.com. Nahrávka je k dostání v několika verzích - jako dvanáctipalcový vinyl, na CD, kazetě a jako dvanáctipalcové minialbu na průhledném vinylu, jež vychází v omezeném nákladu jednoho tisíc kusů.


IAMX- Unfall (Universal)

web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

IAMX- Unfall
"V srdci každé revoluce je zárodek šílenství, frustrovaná inteligence, která zoufale touží po transformaci..." Tak nějak uvádí nové album "Unfall" formace IAMX jedna z mnoha pochvalných recenzí. Novinka se řadí k dalším velmi povedeným experimentům Chrise Cornera. Deska je plná obskurních obrazů, které posluchače nemohou nechat chladným. Ačkoliv nemá s předchozími alby nic společného, IAMX poznáte okamžitě. Přesvědčte se ostatně sami a poslechněte si ukázky na stránkách Spillmagazine.com.


Narajama - Concurrere (Indies Scope)
Bandzone.cz / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: artrock

Narajama - Concurrere
Od debutu "Vytancuj chmury" tuzemské artrockové formace Narajama uplynulo už jednadvacet let a formace přichází na trh s novinkou nazvanou "Concurrere". Aktuální album pokračuje v nastoleném přístupu, se kterým jihomoravští muzikanti přišli na předchozí "Convergere" - tedy v propojování žánrů. Baskytarista Igor Judas k novince prozradil: "Album Concurrere na naše poslední dílo navazuje ve všech výraznějších bodech a nám připadá hudebně i zvukově zralejší. Vlastně vzájemný vztah odráží i názvy obou alb. Název předchozího alba Convergere lze volně chápat jako ohýbat se k sobě, přibližovat se. Pro nás to znamenalo hledání a nalézání společné cesty. Novinku jsme nazvali Concurrere, což volně přeloženo si vykládáme jako jít spolu, běžet spolu, setkávat se." Ukázku v podobě kousku "Nebudeš ty můj" najdete na stránkách Soundcloud.com.


Aneta Langerová - Na vlně radosti koncert (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / folk

Aneta Langerová - Na vlně radosti
Ač se to možná ani nezdá, nicméně od vydání alba "Na Radosti" Anety Langerové uplynou letos v listopadu již tři roky, které česká zpěvačka strávila na turné k němu. Na pódiu se při něm potkávala doprovodná kapela se smyčcovým triem a dechovým kvartetem. Rytmickou sekci tvořili dva bubeníci - přizvaný Adam Koller a současný Martin Kopřiva - a baskytarista Jakub Vejnar. Jednou se zastávek tohoto turné bylo v loňském prosinci také pražské Forum Karlín, kde vznikl záznam, který nyní vychází pod názvem "Na vlně radosti". Přibližně dvouhodinový záznam obsahuje písně z posledního alba, starší skladby, nejnovější "Hvězdu" a také pohled do zákulisí celého turné. Album seženete hned v několika podobách - digitální včetně hi-res v kvality 24bit/48kHz obsahuje všech dvacet písní, tedy stejně jako DVD, zatímco CD přinese o šest skladeb méně. První ukázky videopodoby nabízí Aneta Langerová na svém YouTube.com kanálu.


Cut Copy - Haiku From Zero (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synthpop / indietronica / house / dance-punk

Cut Copy - Haiku From Zero
Bezmála tři roky trvala australským Cut Copy příprava jejich pátého studiového alba, i když jejich příznivci tak dlouho nečekali. Před rokem jim totiž kvartet naservíroval EP "January Tape" a o rok dříve mixalbum "Forest Through The Trees". Na novince se milovníci jejich směsi synthpopu, indietroniky, house a dance-punku mohou těšit na devět skladeb, které si tentokrát budou moci vychutnat i ti, kteří vlastní gramofon. Prvním singlem se stala písnička, jejíž video kapela umístila na své VEVO. Ostatní písničky zde uslyšíte alespoň v audio podobě.


Petra Janů - Blázni (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / bigbít

Petra Janů - Blázni
Po dlouhých osmi letech se vrací Petra Janů s novým albem "Blázni" a je to návrat s velkým N. V celkem devíti písničkách se totiž vrací ke svým rockovým kořenům z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let a k albům "Motorest" či "Exploduj". K tomuto kroku ji donutila kapela Amsterdam, která jí přinesla několik nových písniček a nahrála i několik starších věcí. Výsledkem je šest novinek z pera dvojice Michaela Dlouhá - Tomáš Tajchner a tří starší písně s novým aranžmá, jejichž autory jsou Ota Petřina a Petr Janda. Výsledkem byla zpěvačka sama tak nadšená, že opustila po dlouhých letech Golem a příští turné jede právě s kapelou Amsterdam. Více se o této desce rozpovídala ve videu na YouTube.com.


Ledisi - Let Love Rule (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / reggae / jazz

Ledisi - Let Love Rule
Americká zpěvačka Ledisi si v poslední době dává s novými nahrávkami více na čas. Zatímco před deseti lety jí stačily jeden, dva roky, nyní museli fanoušci už podruhé čekat tři. Letošní novinka dostala název "Let Love Rule" a Ledisi na ní ke svému r'n'b, jazzu a soulu přidala silný vliv reggae. Jedenáct písniček proložila čtyřmi mluvenými stopami v podání Iyanty Vanzant a Soledada O'Briena, zatímco hudebními hosty jsou John Legend a BJ The Chicago Kid. První čtyři písničky sdílí zpěvačka na svém VEVU.


Ambrose Akinmusire - A Rift In Decorum: Live At The Village Vanguard (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Ambrose Akinmusire - A Rift In Decorum: Live At The Village Vanguard
Americký jazzový trumpetista Ambrose Akinmusire se už natrvalo usadil na světové hudební scéně, což dokládá i to, že byl jedním z umělců, kteří se objevili na Grammy oceněném albu Kendricka Lamara "To Pimp A Butterfly". Nyní se ale vrací opět se svoji sólovou tvorbou a jak název "A Rift In Decorum: Live At The Village Vanguard" napovídá, půjde tentokrát o nahrávku, která vznikla naživo v newyorském jazzovém klubu Village Vanguard. Společnost mu tam dělali klavírista Sam Harris, kontrabasista Harish Raghavan a bubeník Justin Brown a společně zahráli hned šestnáct skladeb, které umístili na dva disky. Jejich ukázky jsou k dispozici na stránkách německého Amazonu.


Rolando Villazón / Ildar Abdrazakov - Duets (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: opera / klasická hudba

Rolando Villazón / Ildar Abdrazakov - Duets
Nedochází k tomu zase tak často, aby se spojili dva světoví operní pěvci pro natočení speciálu zaměřeného na dueta. Na nahrávce s jednoduchým názvem "Duets" se přesto potkali francouzsko-mexický tenor Rolando Villazón a ruský bas Ildar Abdrazakov. Společnost jim dělal kanadský Metropolitní orchestr Québec pod vedením Yannicka Nezeta-Seguina. V tomto seskupení nahráli a nazpívali například fragmenty z Bizetovy "Carmen", Gounodova "Fausta", Verdiho "Simona Boccanegra", Donizettiho "Dona Pasquala" či Boitova "Mefistofela". Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízejí stránky Deutsche Grammophone.


Marta Kubišová - Songy a balady (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / šanson / soul

Marta Kubišová - Songy a balady
V době ohlášeného odchodu Marty Kubišové ze scény přichází na trh reedice jejího debutového alba "Songy a balady" z roku 1969. Počínající normalizace přinesla mnoho překážek vzniku, při dolisu vyprodaného LP způsobila částečnou změnu obsahu i obalu a trvalo dvacet let, než se toto album smělo znovu objevit. Letošní reedice vychází z originální podoby a je nově remasterována. K dostání bude i heavy vinyl, dávající předpoklad maximální zvukové kvality. V obalu LP a bookletu CD najdete sumář dobových materiálů a ohlasů, ediční poznámku z roku 1996 a vůbec poprvé také komplet všech písňových textů. Připomenout si toto album můžete na stránkách vydavatelství Supraphon, kde je seženete i v hi-res kvalitě 24bit/192kHz.


Dále vychází:

A. Navarra, - Prague Recordings (Supraphon)
André Previn - Mozart: The Impresario, K. 486 (Sony Music)
Brant Bjork - Europe 16 (Mystic Production)
Diablo Blvd - Zero Hour (Mystic Production)
Emil Tchakarov - Tchaikovsky: Pique Dame (Sony Music)
Epitaph - Claws (Mystic Production)
Erich Leinsdorf - Puccini: Il Tabarro (Remastered) (Sony Music)
Erich Leinsdorf - Verdi: Aida (Remastered) (Sony Music)
Eugene Ormandy - Orff: Catulli Carmina (Remastered) (Sony Music)
Eve Queler - Donizetti: Gemma Di Vergy (Remastered) (Sony Music)
Fausto Cleva - Donizetti: Lucia Di Lammermoor (Remastered) (Sony Music)
H.E.A.T. - Into The Great Unknown (Mystic Production)
Heinz Wallberg - Weinberger: Schwanda The Bagpiper (Sony Music)
Implore - Subjugate (Sony Music)
Incertain - Rats In Palaces (Mystic Production)
Kaipa - Children Of The Sounds (Sony Music)
Lina Tullgren - Won (Mystic Production)
Lonewolf - Raised On Metal (Mystic Production)
Lonewolf - Raised On Metal (Limited Edition) (Mystic Production)
Louka - Lametta (Sony Music)
Miles Davis Quintet - The Legendary Prestige... (Universal)
Mr Jukes - God First (Universal)
National Suicide - Massacre Elite (Mystic Production)
Oliver Schnyder Trio - Beethoven: The Piano Trios (Sony Music)
Otherwise - Sleeping Lions (Sony Music)
Paul Badura-Skoda - Paul Badura-Skoda Plays Franz Schubert - The Complete Piano Sonatas (Sony Music)
Peter GüLke - Schreker: Irrelohe (Sony Music)
Philippe Cassard - Mendelssohn (Sony Music)
Quayde Lahue - Day of the Oppressor (Mystic Production)
Ralf Weikert - Rossini: Tancredi (Sony Music)
Různí - My Little Pony: The Movie (soundtrack) (Sony Music)
Různí - Protestsongy 1966-2017 - ZejmÉNa V PopulÁRnÍ HudbĚ (Supraphon)
Různí - Tanecni Liga 193 (Universal)
Satyricon - Deep Calleth Upon Deep (Mystic Production)
Satyricon - Deep Calleth Upon Deep (Limited Edition) (Mystic Production)
The Killers - Wonderful Wonderful/Softpa (Universal)
Tony Allen - The Source (Universal)
Vojtaano - The Beast Of Vojtaano (Warner Music)
Voodoma - Gotland (Mystic Production)
Vulture Industries - Stranger Times (Mystic Production)
Wesley Fuller - Inner City Dream (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Archspire - Relentless Mutation (Mystic Production)
Cradle of Filth - Cryptoriana - The Seductiveness Of Decay (Mystic Production)
Cut Copy - Haiku From Zero (Universal)
Elton John - Blue Moves (Universal)
Elton John - Empty Sky (Universal)
Enter Shikari - Spark (Mystic Production)
Epitaph - Claws (Mystic Production)
Fifth Harmony - Fifth Harmony (Sony Music)
H.E.A.T. - Into The Great Unknown (Mystic Production)
Implore - Subjugate (Sony Music)
Jonas Kaufmann - L'Opéra (Sony Music)
Kaipa - Children Of The Sounds (Sony Music)
Lady Antebellum - On This Winter's Night (Universal)
Lina Tullgren - Won (Mystic Production)
Louka - Lametta (Sony Music)
Marta Kubišová - Songy a balady (Supraphon)
National Suicide - Massacre Elite (Mystic Production)
Quayde Lahue - Day of the Oppressor (Mystic Production)
Ringo Starr - Give More Love (Universal)
Rolling Stones - Their Satanic Majesties... (Universal)
Spandau Ballet - Through The Barricades (Remastered) (Sony Music)
Těžkej Pokondr - Star Boys (Supraphon)
The Horrors - V (Universal)
The Killers - Wonderful Wonderful (Universal)
Tony Allen - The Source (Universal)
Van Morrison - Roll With The Punches (Universal)
Vulture Industries - Stranger Times (Mystic Production)
Wesley Fuller - Inner City Dream (Mystic Production)
Winterfylleth - The Divination Of... (Universal)
Winterfylleth - The Ghost Of Heritage (Universal)
Winterfylleth - The Merican Sphere (Universal)
Winterfylleth - The Threnody Of Triumph (Universal)

Reedice:
Arcade Fire - Funeral (Sony Music)
Arcade Fire - Neon Bible (Sony Music)
Spandau Ballet - Through The Barricades (Remastered) (Sony Music)

NÁZORY
  • IAMX (Tomas Blue, 25.09.2017 13:21) Reagovat

    Tak jsem testoval na Amazonu kousky z nové desky Chrise Cornera. Je to čistá instrumentální záležitost. Opět ponurá, elektronická vyhravka. Na jeho www jsem se navíc dočetl, že letos budou desky 2! Což mě udělal radost a doufám, že ta druhá deska bude opět zpívaná. Ne že by mi instrumentální tvorba nevyhovovala, ale Chris má hlas, se kterým stojí za to tvořit :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Aneta Langerová nás v novém klipu provádí "Zázračnou písně krajinou" (13.03.2024 10:51)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Aneta Langerová rekapituluje prvních dvacet let své kariéry dvoudiskovým výběrem "Zázračná písně krajina" (27.02.2024 13:39)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Mirai Bono Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu