Linkin Park uspořádají speciální koncert na Chesterovu počest a zveřejnili nový videoklip

18.09.2017 18:15 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Necelé dva měsíce po sebevraždě frontmana Linkin Park Chestera Benningtona šok z jeho smrti ještě stále nevyprchal a zbytek kapely se s jeho odchodem bude snažit vyrovnat i speciálním jednorázovým koncertem na jeho počest. Ten se odehraje 27. října v Hollywood Bowl v Los Angeles.

Kdo kromě zbylých členů formace na akci vystoupí, prozatím není známo, hudebníci se však ve svém facebookovém postu zmiňují hned o několika muzikantech a s velkou pravděpodobností se bude jednat o velkou hudební událost. Doufejme, že i když Benningtonova smrt jeho rodinu i fanoušky těžce zasáhla, tento speciální koncert jim poskytne alespoň malou emociální náplast.

V souvislosti s oznámením tohoto vystoupení kapela také zveřejnila videoklip k písničce "One More Light", která je titulní nahrávkou poslední desky. Ta byla podle Mika Shinody napsána se záměrem poslat trochu lásky lidem, kteří někoho ztratili, přičemž nyní se zbylí členové skupiny dostali do pozice těch, kdo tu lásku od ostatních přijímají. Silný, emociální klip je samozřejmě plný vzpomínkových záběrů, a pokud vás jeho smrt nenechala chladnými, zcela určitě při jeho sledování uroníte slzu. A ne jednu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY